• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Wymarzone auto:"

(obserwuj)
1  |  2  |  3   z  3   Następna strona Ostatnia strona
Jaki chcielibyście miec samochód?

Link Cytuj

0
Mi sie marzy lamborgini diablo:"

Link Cytuj

0
hania_oferia
Mi sie podobają wszystkie wielkie, nieekonomiczne i niepraktyczne w mieście SUVy lub jeepy np. Audi Q7. Oczywiście kolor czarny lub bardziej kobiecy bordowy ale niestety chyba rzadko spotykany :"

Link Cytuj

0
Mnie tez takie sie podobają, troszke ladniejsze jest chyba jednak BMW X6 :"

Link Cytuj

0
Ja tez marze o SUV-ie, mój typ - Porsche Cayenne Turbo S. Ma chyba wszystko a jeszcze taka stylistyka no i porsche:"

Link Cytuj

0
rubia15
A mi na odwrot - podobają sie mini :"

Link Cytuj

0
W myśl zasady "function over fashion" stawiam na Honde Integre Type R DC2. Samochód nieco starszy, aczkolwiek wspaniale jezdzący.

Link Cytuj

0
A ile pali?

Link Cytuj

0
Tyle ile sie wleje" Trudno podac jakieś dokladne wartości bo wszystko zalezy od stylu jazdy, ale biorąc pod uwage fenomenalną wrecz frajde z jazdy spalanie da sie przelknąc. Warto wspomniec, ze silnik w tym aucie wcale nie ma astronomicznej pojemności, moc krzesana jest z silnika wolnossącego o pojemności tylko 1,8l.

Link Cytuj

0
Ten model hondy nie jest juz chyba produkowany?

Link Cytuj

0
Tak, ten model wyszedl juz z produkcji.

Link Cytuj

0
choc jestem wierny toyocie chetnie zamienilbym sie na lato na jakies male sportowe autko np nowa mazda 6, cudo

Link Cytuj

0
Przyznam, ze nowe modele mazdy są świetne, tylko slyszalem, ze są problemy z serwisem.

Link Cytuj

0
To prawda Mazda robi rewelacyjne samochody dotychczas mało popularne ze względu na brak oficialnej sieci dilerskiej. Miejmy nadzieje że w najbliższym czasie się do zmieni i wejście Mazdy do oficialnej sprzedażdy poprawi dostepnosc samych aut, które nawiasem mówiąc wszstkie produkowane są w Japonii i serwisu.

Link Cytuj

0
Marzy mi się Ford Mustang :" jakoś od urodzenia za mną chodzi. Może kiedyś..

Link Cytuj

0
Mazdy to bardzo dobre auta, obecnie technologicznie bardzo zbliżone do forda. Co do serwisu to nie ma z tym problemu, są ASO tej marki w polsce.

Link Cytuj

0
W końcu to japońskie auta, co mówi samo za siebie. Ja bym chciał nissana skyline.

Link Cytuj

0
A jak mi sie wydaje to już jest chyba dostepny nowy model? Prawda?

Link Cytuj

0
Tak, dokładnie . Już nawet mozna kupic takie auto w polsce.

Link Cytuj

0
Dodałbym jeszcze Range Rovera Sport.

Link Cytuj

0
1  |  2  |  3   z  3   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Motoryzacja, Transport
  • Eksploatacja samochodu - Masz problem z wyborem oleju? Jakie wycieraczki kupić? Wszystko na temat eksploatacji ...
  • Off Topic - Wszystko inne...
  • Warsztat - Naprawa pojazdów - Masz problem z samochodem- dzielimy sie doświadczeniami, gdzie naprawiac, jak wybrac rzetelny warsztat.
  • Kupno samochodu. - Auto z komisu, z importu, z giełdy, z ogłoszenia.
  • Polskie Drogi - Tutaj zachęcam do umieszczania opisów gdzie są objazdy, budowy nowych dróg itp itd
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia motoryzacyjne i transportowe
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi motoryzacyjne i transportowe