• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Przeprowadzki

(obserwuj)
olatransport

Witam na forum poświęconym przeprowadzką tutaj możecie opisywać swoje przeprowadzki w jaki sposob zostały one przeprowadzone oceniać jakość i sposób wykonywanych usług. Zapraszam na forum a tematy napewno sie znajdą same takie jak np. porady i sposoby wykonania przeprowadzki bezstresowo i przyjemnie.Pozdrawiam.

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak

wydaję mi się, że bezstresowe przeprowadzki nie istsnieją. Zawsze dlka osoby, która się wyprowadza przeprowadzka to jednak spore wyzwanie psychiczne.

Link Cytuj

0
Michellinek
Maciej_Czubak:

wydaję mi się, że bezstresowe przeprowadzki nie istsnieją. Zawsze dlka osoby, która się wyprowadza przeprowadzka to jednak spore wyzwanie psychiczne.

To zależy czy masz zespół fachowców, czy ekipę z łapanki...;)

Link Cytuj

0
4tax
Michellinek:
Maciej_Czubak:

Wiesz.Chyba nie przeprowadzałeś nikogo ze stanu jak mieszkał(czyli nic nie po pakowane) do stanu zerowego w mieszkaniu,łącznie ze ściągnięciami rolek na oknach ;).Jeśli nawet planujesz taką robotę z dużm wyprzedzeniem to i tak nie jesteś w stanie uniknąć jakiś problemów.A co do ekip to powiem tak,nie jest ekipa ekipą (mam na myśli ekipe która wie co robi) jeśli ona się sama tak zwie ;).Dlatego czasem tzw ekipa z łapanki jest lepsze niż delikwenci udający że znają się na robocie;)

Pozdrówka

Link Cytuj

0
Michellinek
4tax:
Michellinek:
Maciej_Czubak:

Wiesz.Chyba nie przeprowadzałeś nikogo ze stanu jak mieszkał(czyli nic nie po pakowane) do stanu zerowego w mieszkaniu,łącznie ze ściągnięciami rolek na oknach ;).Jeśli nawet planujesz taką robotę z dużm wyprzedzeniem to i tak nie jesteś w stanie uniknąć jakiś problemów.A co do ekip to powiem tak,nie jest ekipa ekipą (mam na myśli ekipe która wie co robi) jeśli ona się sama tak zwie ;).Dlatego czasem tzw ekipa z łapanki jest lepsze niż delikwenci udający że znają się na robocie;)

Pozdrówka

Akurat ktojak kto zjadłem na tej robocie przysłowiowe zęby. Nie opowiadaj takich rzeczy, że jak wpadasz ze zgrana ekipą, gdzie każdy wie co robi jest lepsza od "łapanki" bo to znaczy że chyba zaczynasz swoją tzw przygode z przeprowadzką i robisz przeprowadzki po 5 złoty jakich wiele ostatniona rynku. Oczywiście, że zawsze jest stres przy dużych przeprowadzkach, ale uniknie się przykrych wpadek jeśli ma się u boku zgrany team znający się na fachu:) Szczególnie jeśli musisz spakować 100cbm mienia klienta do innegokraju. tak poza tym rolki w oknach to nie największy problem;)

No głowa dogóry będie ok;)

Link Cytuj

0
tupaj27

Witam koledzy mam pytanie jakie uwas są stawki za km i godziny teraz dużo debili jest co jezdzą umnie w rejonach po 1-1.10zł i przeprowadzki 50h to jest dla mnie chore pozdrawiam wszystkie firmy transportowe i przeprowadzkowe życzę Szczęśliwego nowego Roku 2012 zdrów

Link Cytuj

0
tupaj27

Koledzy poszukuję zlecen transportowych najlepiej szukam współpracy z firmami przeprowadzkowymi ktoś jak by coś wiedział proszę pisać tupaj27@wp.pl dzięki i pozdrawiam wszystkich na forum www.przeprowadzki.itl.pl

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Motoryzacja, Transport
  • Off Topic - Wszystko inne...
  • Eksploatacja samochodu - Masz problem z wyborem oleju? Jakie wycieraczki kupić? Wszystko na temat eksploatacji ...
  • Warsztat - Naprawa pojazdów - Masz problem z samochodem- dzielimy sie doświadczeniami, gdzie naprawiac, jak wybrac rzetelny warsztat.
  • Kupno samochodu. - Auto z komisu, z importu, z giełdy, z ogłoszenia.
  • Polskie Drogi - Tutaj zachęcam do umieszczania opisów gdzie są objazdy, budowy nowych dróg itp itd
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia motoryzacyjne i transportowe
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi motoryzacyjne i transportowe