• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

załatwianie podczas jazd

(obserwuj)

czy wasi instruktorzy zalatwiaja swoje sprawy w czasie jazd?W trakcie gdy ja robiłem jazdy sytuacja byla dość częsta. Co Wy uważacie na ten temat?.

Link Cytuj

0
yazeer

ja też niestety trafiłem i na takiego instruktora. Całe szczęście tylko jedne z dwóch ta robił. W każdym razie uważam , że to nie fair.

Link Cytuj

0

hmm..to coś mi się wydaję pozostałość po komuniźmie. Ludzie przyzwyczaili się do tego, że można wszytsko zalatawiać,praca jest zawsze. Takie pojęcie jest złe....

Link Cytuj

0
yazeer

trzeba jednak zadać sobię pytanie: Czy w pracy też uczciwie siedze przy biurku/nosze cegłe ect? Czy czasami szukam chwili aby załatwić coś prywatnego? Wydaję mi się, że tak każdy z nas ma - po prostu!

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak

Osobiście też mnie to zawsze irytowało. Na początku co prawda cieszyłem się w ogóle, że mogę jeździć, jednak zaraz potem uświadamiałem sb , że przecież jak płacę za to, że on mnie nauczy. Tak czy inaczej jest to kwestia natury Polaków, która jest cwaniacka i leniwa.

Link Cytuj

0

jak wyżej - też mnie to wkurzało. Potem dowiedziałem się, że każdy instruktor tak robi. Taka mentalność? Czy może brak jakichkolwiek konsekwencji?

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak

hmm..właśnie nie wiadomo z czego to wszystko wynika. Osobiście uważam, że to problem lat PRL kiedy to klientó było aż nadto, pracy również więc kwestia przyzwyczajenia. Na zachodzie zupełnie inaczej wyglądają szkolenia kierowcó. Tam przykłąda się większą wagę do umiejętności praktycznych a nie czysto teoretycznych.

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak
macio200:

czy wasi instruktorzy zalatwiaja swoje sprawy w czasie jazd?W trakcie gdy ja robiłem jazdy sytuacja byla dość częsta. Co Wy uważacie na ten temat?.

Czy uważacie, że przez te kilka lat coś się zmieniło w Polsce w tej kwestii? Czy instruktorzy nadal załatwiają swoje sprawy podczas jazd?

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Motoryzacja, Transport
  • Off Topic - Wszystko inne...
  • Eksploatacja samochodu - Masz problem z wyborem oleju? Jakie wycieraczki kupić? Wszystko na temat eksploatacji ...
  • Warsztat - Naprawa pojazdów - Masz problem z samochodem- dzielimy sie doświadczeniami, gdzie naprawiac, jak wybrac rzetelny warsztat.
  • Kupno samochodu. - Auto z komisu, z importu, z giełdy, z ogłoszenia.
  • Polskie Drogi - Tutaj zachęcam do umieszczania opisów gdzie są objazdy, budowy nowych dróg itp itd
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia motoryzacyjne i transportowe
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi motoryzacyjne i transportowe