|
|
|
mi w sumie tro zajęcło 3 miesiace. Bo zdałem za drugim razem.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
hmm..mi 4 misiące.. Co prawda kurs trwał 2 tygodnie , zrobiłem w tym czasie jazdy i teorię. Oczekiwałem na egzamin z teori 1 miesiąc, praktyka też1 miesiąc. w Sumie 2,5 miesiąca.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
mi ok 3 tygodni. Wybrałem się na kurs organizowany poza miastem. Kurs prawa jazdy uwieńczony był od razu egzaminem na koniec "wycieczki".
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
macio200:mi ok 3 tygodni. Wybrałem się na kurs organizowany poza miastem. Kurs prawa jazdy uwieńczony był od razu egzaminem na koniec "wycieczki".
Poza miastem? to co to za kurs?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
emacio:
mi w sumie tro zajęcło 3 miesiace. Bo zdałem za drugim razem.
ja miałam dokładnie tak samo.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
silver_cloud:
macio200:
mi ok 3 tygodni. Wybrałem się na kurs organizowany poza miastem. Kurs prawa jazdy uwieńczony był od razu egzaminem na koniec "wycieczki".
Poza miastem? to co to za kurs?
To są kursy przyśpieszone. Jezisz na ok 2 - 3 tyogdnie na jakieś obrzeża miast i tam masz codzinnie jazdy, w trakcie dnia także teorie. A potem zdajesz normalnie egzamin w jakiejś Łomży itp.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Takie kursy są o tyle kuszące, że zdaje się taki egzamin w jakiejś bardzo małej miejscowości, często przez te dwa tygodnie poznaje się wszystkie haczyki w okolicy a przy okazji też można wypocząć po zajęciach. Z reguły takie egzaminy każdy zdaje. Cena niewiele większa od zwykłych kursów prawo jazdy i egzaminów....
Maciej_Czubak wyedytował tego posta w dniu 2011-01-01 10:47:58
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Co do tej zdawalności po "kolonie z kursem na PJ" - guglnij "Płochocowo" :)
Co do mojego tempa od "1-szych wykładów do odbioru" - teorię zacząłem jakoś w połowie września. Jazdy rozpocząłem w drugiej dekadzie listopada. Koniec jazd na początku stycznia. Pierwszy egzamin z teorii niezdany pod koniec stycznia/pocz.lutego. Drugi zaliczony jakoś w lutym. Pierwszy egzamin praktyczny oblany w marcu, drugi - zdany w kwietniu. Prawo Jazdy - z datą z końca kwietnia - odebrałem po łikendzie majowym :)
Od początku wykładów do zdanego egzaminu praktycznego - ok. 5-ciu miesięcy ...
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Jeżeli chodzi o wyjazdy z kursem prawa jazdy to polecam jedynie te, które odbywają się do miejscowości gdzie są usytuowane WORDy. Bo tylko tak możemy nauczyć się terenu, znaków jakie są na danym obszarze etc. Wspomniana pzez Ciebie miejscowość Płochcowo to małe miasto pod Ciechanowem.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|