|
|
|
Czy ktoś z Was pisal podanie o przyspieszenie terminu egzaminu praktycznego i czy to cokolwiek dało?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Jak najbardziej pomaga. Ale w podaniu musisz podac powód przyśpieszenie egzaminu. Np piszesz , że wyjeżdżasz na kilka miesięcy z Polski.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
a mogę poprosić o jakiś wzór takiego podania?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Może zapytaj w swoim WORDzie, możliwe że mają przygotowane odpowiednie druki .
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
może i mają, ale teraz nie będę jeździł tam.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
To po co o to pytasz w ogóle.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
ok w necie coś znalazłem.
Imie i nazwisko
Adres
Telefon
Sz. P. Dyrektor xxxxxxx
WORDU/PORDu//MORDu
w xxxxxxxxxxxxxxx
Adres " ta część z prawej strony "
PODANIE
Zwracam się do Pani/Pana z uprzejmą prośbą o przesunięcie terminu egzaminu pełnego/praktycznego z dnia XX.XX.XX r. na dzień wcześniejszy"można tu podac konkretny dzień lub okres który nam odpowiada".
Prośbę swoja motywuję tym , iż......
Dziekuje za rozpatrzenie mojego wniosku. Proszę równiez o telefoniczne powiadomienie mnie o podjętej przez Pana/Panią decyzji.
Z poważaniem / Z wyrazami szacunku
podpis
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Podanie będzie skuteczne o ile ktoś wczesniej zrezygnuje z obiektywnych przyczyn ze swojego egzaminu. Inaczej nic nie da napisane odwołanie bo nie ma mozliwości "wciśnięcia" kogokolwiek. Zapisy są prowadzone na bieżąco. Egzaminatro ma po kolei z górką zdających.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
_deleted_account:
ok w necie coś znalazłem.
Imie i nazwisko
Adres
Telefon
Sz. P. Dyrektor xxxxxxx
WORDU/PORDu//MORDu
w xxxxxxxxxxxxxxx
Adres " ta część z prawej strony "
PODANIE
Zwracam się do Pani/Pana z uprzejmą prośbą o przesunięcie terminu egzaminu pełnego/praktycznego z dnia XX.XX.XX r. na dzień wcześniejszy"można tu podac konkretny dzień lub okres który nam odpowiada".
Prośbę swoja motywuję tym , iż......
Dziekuje za rozpatrzenie mojego wniosku. Proszę równiez o telefoniczne powiadomienie mnie o podjętej przez Pana/Panią decyzji.
Z poważaniem / Z wyrazami szacunku
podpis
Jak jest w chwili obecnej z terminami zdawania prawa jazdy? Czy te terminy się skróciły? Podobno pootwierali dużo nowych ośrodków WORD w całej Polsce?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|