• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Ile podejśc?

(obserwuj)
Pierwsza strona Poprzednia strona 1  |  2   z  2
silver_cloud
Ja jak nie zdałam za pierwszym razem postanowiłam że mogę spróbować jeszcze 2 razy "czyli w sumie 3", a jeśli nie zdam to znaczy ze chyba jeżdżenie nie jest dla mnie. Nigdy bym nie zaplacila za zdanie egzaminu, to kwestia honoru :D

Link Cytuj

0
i kilka złotych więcej w portfelu...

Link Cytuj

0
silver_cloud
No wlasnie, a takiego dziada co bierze to bym z chęcią zglosila gdzie trzeba.

Link Cytuj

0
teraz odkąd Policja zoraz częściej patrzy im na ręce to krępująsiębrać i raczej wszystko wraca do normy....

Link Cytuj

0
a jest jakiś wykaz "podejrzanych" ośrodków egzaminacyjnych?

Link Cytuj

0
Ja myślę, że nie ważne za którym razem ktoś zdał. I tak może być dobrym kierowcą.

Link Cytuj

0
hmm..trzeba przyznać, że egzamin na prawko ma się nijak do jazdy normalnej po polskich drogach. Tak czy siak jeżeli zdajemy za nastym razem te prawko to raczej coś jest nie w porządku...

Link Cytuj

0
silver_cloud
Ale z kim nie w porządku? Ze zdającym czy całym systemem?

Link Cytuj

0
mówię tutaj o całym systemie. Począwszy od kursu a skonczywszy na egzaminie. Jak można nauczyć się jeździć przez 30 h? PRzecież inne sąwarunki jazdy w zimę, nocy , deszcz ect...

Link Cytuj

0
silver_cloud
To prawda, dokładnie to samo gdzieś juz pisałam, po prostu za łatwo mimo wszystko teoretycznie można dostać prawo jazdy, po 30 godzinach nauki tak naprawdę, jesli ktoś jest słaby a ma fuksa to zda.

Link Cytuj

0
I tak jest to więcej niz było wcześniej - 20 godzin...

Link Cytuj

0
silver_cloud
No ok, ale czy uważasz, że da się w ciągu tych 10 godzin więcej nauczyć? Wiadomo, że przynajmniej można więcej poćwiczyć itd, ale tak naprawdę to te 20 godzin czy 30 to marnych kierowców produkują. Dopiero te osoby ktore po zdaniu prawka często jeżdżą mają okazję same się poduczyć w codziennym jeżdzeniu i zdobyć doświadczenie.

Link Cytuj

0
Dlatego często w naszym kraju dochodzi do sytuacji, że starsi kierowcy dają osoba bez prawka jeździć. Policja nie rozumiem tej sytuacji i z reguły kończy się to odroczką i mandatem.

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak

Chyba wszyscy się zgadzają, że 30 h na naukę jazdy od strony praktycznej to zdecydowanie mało. Zresztą ilośc godzin teoretycznych jest także za niska. Zmiany ? Owszem. Pytanie tylko czemu nikt z autorytetów chociażb yw Policj iich nie lobbuje. Być może jest to na rękę nauką jazdy. Bo przecież wtedy trzeba być ponosić większe koszty, a kursanci nie koniecznie skorzy by byli płacić więcej.

Link Cytuj

0
Pierwsza strona Poprzednia strona 1  |  2   z  2
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Motoryzacja, Transport
  • Off Topic - Wszystko inne...
  • Eksploatacja samochodu - Masz problem z wyborem oleju? Jakie wycieraczki kupić? Wszystko na temat eksploatacji ...
  • Warsztat - Naprawa pojazdów - Masz problem z samochodem- dzielimy sie doświadczeniami, gdzie naprawiac, jak wybrac rzetelny warsztat.
  • Kupno samochodu. - Auto z komisu, z importu, z giełdy, z ogłoszenia.
  • Polskie Drogi - Tutaj zachęcam do umieszczania opisów gdzie są objazdy, budowy nowych dróg itp itd
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia motoryzacyjne i transportowe
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi motoryzacyjne i transportowe