• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Ile podejśc?

(obserwuj)
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Z którym podejściem zdaliście prawo jazdy? trudno w waszym ośrodku egzaminacyjnym uzyskac ten dokument?

Link Cytuj

0
Ja prawka nie mam, ale mój tata "świetny kierowca" zdal za drugim razm, bo za pierwszym dostal samochód z uszkodzonymi światlami, które nie chcialy sie wylączyc i go oblali za nie wypelnienie polecen egzminatora. Wiec jak sadz,e w lubuskiem kosza"

Link Cytuj

0
Ja zdalam za pierwszym...z duszą na ramieniu " bo takiego stresu dawno nie przezylam "
Egzaminator mlody...i wiekszośc ludzi oblewal... ale jakos sie udalo... :"

Zdawalam w Lomzy jakiś rok temu. :" Polecam.

Link Cytuj

0
Gratulacje.

Link Cytuj

0
ja zdalem za pierwszym razem, ale slyszalem o rekordzistach, którzy dochodzą do 15:"

Link Cytuj

0
ja mialam w planie zrezygnowac po 2 D

Link Cytuj

0
ale ostatecznie zdalaś?

Link Cytuj

0
No tak...jak mowilam we wczesniejszym poscie... za pierwszym razem...:"
Ale naprawde trzeba sie bardzo starc zeby nie zdac...moje zdanie...tyle ze z tego co sama widzialam najczesciej odpadali na samym placu...poprostu luk nikomu nie wychodzi najlepiej... a ja mam na niego niezawodny sposob i nie ma ze sie nie uda :D ale psss.... D

Link Cytuj

0
No wlaśnie to jest paradoks, ze najwiecej ludzi odpada na najprostszym manewrze.

Link Cytuj

0
Diabeł tkwi w szczególach D ale tak to już jest...ja mysle, że tutaj potrzebne jest troche szczescia...umijetnosci nie wystarcza :".. niestety...

Link Cytuj

0
Z moich znajomych osoby, które są teraz dobrymi kierowcami zdawały za pierwszym maksymalnie drugim razem. Przecież wystarczy bezbłędna jazda na egzaminie. W końcu jak ktoś ma być dobrym kierowcą skoro nie potrafi jechać 30 min bez popełnienia żadnego błędu?

Link Cytuj

0
Przeraża mnie ten temat :" Ja prawko dopiero zacząłem ale może kiedyś zdam.
Trzymajcie kciuki

Link Cytuj

0
Napewno kiedyś zdasz :-" Mojej sąsiadce udało sie za 28 razem. Naprawde.

Link Cytuj

0
ja zdałem za pierwszym razem i wiekszośc osób które znam też.

Link Cytuj

0
silver_cloud
Ja za drugim, ale powód nie zdania za pierwszym wg mnie był trywialny, nie pojechałam fajki poprawnie.
Ale gdy zdawałam była tam pani ktora przyjechała na swoje 16 podejście. Chyba musiała być nieźle bogata...

Link Cytuj

0
jakiej fajki?

Link Cytuj

0
silver_cloud
no fajka - zakręt tyłem

Link Cytuj

0
czyli Łuk.

Link Cytuj

0
mój kumpel zdał w zeszłym tyg. za siódmym razem i od tamtej pory ma wciąż status "mam prawko!!!" tak się chłopak cieszy.

Link Cytuj

0
ale zapłacił w końcu czy zdał? 7 razy zdawać prawo to prawie drugi kurs mógł sobie sprawić za tę kasę co na egzaminy stracił...

Link Cytuj

0
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Motoryzacja, Transport
  • Off Topic - Wszystko inne...
  • Eksploatacja samochodu - Masz problem z wyborem oleju? Jakie wycieraczki kupić? Wszystko na temat eksploatacji ...
  • Warsztat - Naprawa pojazdów - Masz problem z samochodem- dzielimy sie doświadczeniami, gdzie naprawiac, jak wybrac rzetelny warsztat.
  • Kupno samochodu. - Auto z komisu, z importu, z giełdy, z ogłoszenia.
  • Polskie Drogi - Tutaj zachęcam do umieszczania opisów gdzie są objazdy, budowy nowych dróg itp itd
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia motoryzacyjne i transportowe
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi motoryzacyjne i transportowe