• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

co na prezent dla posiadacza auta..?

(obserwuj)

święta tuż tuż.Macie jakieś pomysły co kupić dla kierowcy?

Link Cytuj

0
yazeer

ja bym kupił sobie dywaniki gumowe. Teraz straszna chlapa więc takie dywaniki są jak znalazł.

Link Cytuj

0

myślałem o czyms bardziej "osobistym." Co powiecie na zestaw sluchawkowy bluetooth?

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak

Myślę, że prezent powinien wyrażać naszą sympatię do obdarowywanej osoby. Powinnismy dopasować dany prezent do gustu osoby. Ciężko co kolwiek doradzić bo każdy ma inne preferencje. Osobiście polecałbym np. karnet na myjke :)

Link Cytuj

0

no już po świętach, ale mogę powiedzieć, co ja bym chciał dostać: karnet na pranie tapicerki, karnet na myjkę koło domu, zestaw wosków i płynów do czyszczenia, wycieraczki (o których już było wspomniane)

Ale nie jest źle - gwiazdor przyniósł mi w tym roku sprzęt do odśnieżania w stylu Mc Gyver - szczotka, gumka, skrobaczka w jednym - na kijku regulowanej długości. Bardzo przydatny sprzęt.

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak

Myślę, że nie ma prezentów nie przydatnych jeżeli chodzi o samochód. Taki zestaw na pewno poprawi stan Tw samochodu. A co myślicie o prezencie dla kobiety? Czy jej też by się spodobało gdybym kupił jej coś do auta?

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak

A może takie urządzenie, które jest dośc popularne w UK a mianowicie - Tax disc holder - czyli po prostu schowek na bilety parkingowe? Tanie i funkcjonalne.

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak:

Myślę, że nie ma prezentów nie przydatnych jeżeli chodzi o samochód. Taki zestaw na pewno poprawi stan Tw samochodu. A co myślicie o prezencie dla kobiety? Czy jej też by się spodobało gdybym kupił jej coś do auta?

no moja kobieta by się ucieszyła. kocha dbać o swoje auto.

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak

Święta coraz bliżej więc warto mysleć już o prezencie dla swojej ukochanej. Inne propozycje?

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Motoryzacja, Transport
  • Eksploatacja samochodu - Masz problem z wyborem oleju? Jakie wycieraczki kupić? Wszystko na temat eksploatacji ...
  • Warsztat - Naprawa pojazdów - Masz problem z samochodem- dzielimy sie doświadczeniami, gdzie naprawiac, jak wybrac rzetelny warsztat.
  • Kupno samochodu. - Auto z komisu, z importu, z giełdy, z ogłoszenia.
  • Polskie Drogi - Tutaj zachęcam do umieszczania opisów gdzie są objazdy, budowy nowych dróg itp itd
  • Bezpieczeństwo. - Temat poświęcony bezpieczeństwu na drogach.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia motoryzacyjne i transportowe
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi motoryzacyjne i transportowe