• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Prezent dla Fana Motoryzacji

(obserwuj)
1  |  2  |  3  |  4   z  4   Następna strona Ostatnia strona
Jeżeli chciałbyś sprawić przyjemność osobie, która kocha motoryzację to proponuję tutaj zamieszać adresy stron, linki , propozycje gadżetów bądź upominków ,które można zakupić takiej osobie.
Ja proponuję w pierwszej kolejność coś typu: pluszowa kostka piesek co mu się głowa kiwa.
Wiecie gdzie to można zdobyć w Warszawie? albo przynajmniej w jakim typie sklepów???

Link Cytuj

0
Kratka piwa do bagażnika, fajna dziewczyna na fotel pasażera i może nowy zapach do autka:P

Link Cytuj

0
Odjechane kołpaki to zawsze dobry prezent!

Link Cytuj

0
Prawdzi fan motoryzacji ma aluminiowe felgi i nie potrzebuje kołapków -"

Link Cytuj

0
a co powiecie o komunikatorze samochodowym? Przykleja się na szybę i możesz pokazać innym co o nich myślisz...

http://www.2future.pl/Produkt/228/komunikator_samochodowy

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak

Myslę, że prezenty typu kołpaki do samochodu czy pokrowce to prezent , który kierowca powinien sam sobię wybrac. Bo co jeśli mu się nie spodoba? Prezent powinien byc bardziej neutralny. Polecałbym np. zestaw kosmetyków do auta, karnet na myjkę czy kupon z bezpłatnym przeglądem.

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak

Ostatnio coray większą furrorę robi SoundRacer do zmiany dźwięku silnika. Dźwięk co prawda słychać jedynie w kabinie natomiast daje dużo frajdy i jest mozliwość zmiany dźwięku.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

dajcie jeszcze jakies pomysly. bo jak nie wypali mi dla taty ten zestaw glośnomówiący to może cos innego do auta bym mu kupiła. Ale cos bardziej praktycznego niż przyrząd do zmiany odgłosu silnika.

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak

Każdy prawdziwy kierowca nie może obejść się bez alkomatu. Może alkomat kupisz swojemu tacie pod choinkę?

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

tata nie pije. Juz od lat. Ale sam prezent na pewno fajny.

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak

a jakie inne propozycje Wam przychodzą do głowy?

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

już po świętach, ale fajnym prezentem jest też zestaw kluczy do samochodu w walizeczce albo jakimś pokrowcu. Żeby wszystko było razem.

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak

Faktycznie to dobry pomysł. Szczególnie jeżeli zakupimy zestaw markowych kluczy firmy np. Jonnesway, która oferuje dozywotnią gwarancję. Jakieś inne propozycje?

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

no własnie ja juz nie mam pomysłów. Liczę, że trochę się ich tutaj pojawi, bo zawsze największy problem mam własnie z prezentami dla faceta, brata, taty, a oni maja auta i miałabym problem na przyszłośc z głowy :D

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak

Może po prostu książkę napraw do danego modelu.

Link Cytuj

0

ładowarkę samochodową do telefonu. Jak nie ma to się na pewno przyda.

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak

Dobry pomysł, tym bardziej jeżeli kupimy ładowarkę uniwersalną z dużą ilością przejściówek do różnych modeli i urządzeń.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

nawet nie wiedziałam że sa takie uniwersalne do róznych modeli. Zapamiętam :)

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak

Są i to w całkiem przyzwoitej cenie. Koszt około 30 zł. To co ciekawe to fakt, że UE zamierza uregulowac kwestię ładowarek na terenie całej Wspólnoty poprzez stworzenie jednego modelu ładowarki dla wszytskich urządzeń.

Link Cytuj

0
ak_acja

właśnie sama szukam dla męża prezentu. Kochani, doradźcie coś jeszcze. Ma ładowarkę samochodową, ma narzędzia, w grę wchodziłby ten alkomat, ale mąż radko pije, więc nie wiem, czy by się ucieszył.

Link Cytuj

0
1  |  2  |  3  |  4   z  4   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Motoryzacja, Transport
  • Eksploatacja samochodu - Masz problem z wyborem oleju? Jakie wycieraczki kupić? Wszystko na temat eksploatacji ...
  • Warsztat - Naprawa pojazdów - Masz problem z samochodem- dzielimy sie doświadczeniami, gdzie naprawiac, jak wybrac rzetelny warsztat.
  • Kupno samochodu. - Auto z komisu, z importu, z giełdy, z ogłoszenia.
  • Polskie Drogi - Tutaj zachęcam do umieszczania opisów gdzie są objazdy, budowy nowych dróg itp itd
  • Bezpieczeństwo. - Temat poświęcony bezpieczeństwu na drogach.
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia motoryzacyjne i transportowe
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi motoryzacyjne i transportowe