|
|
|
Czy kiedykolwike używaliście na swoim aucie foli ochronych? Czy myslicie , że to dobry sposób na zabezpieczanie karoserii auta?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Zachęcam do dodawani opini na temat oklejania auta folią
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
jezeli robimy cos przy aucie a wszczegolnosci aplikujemy srodki ochrony podwozia metoda natryskowa ,koniecznoscia jest okrycie autka folia ,jakakolwiek czynnosc przy aucie co wiaze sie z uzywaniem narzedi rozpryskujacych jakokolwiek srodek wokol samochodu,powinno wiazac sie z uzywaniem folii ochronnych inaczej pozostaje jak w innym poscie ,,,,,, POLERKA AUTA......
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
pafti30:jezeli robimy cos przy aucie a wszczegolnosci aplikujemy srodki ochrony podwozia metoda natryskowa ,koniecznoscia jest okrycie autka folia ,jakakolwiek czynnosc przy aucie co wiaze sie z uzywaniem narzedi rozpryskujacych jakokolwiek srodek wokol samochodu,powinno wiazac sie z uzywaniem folii ochronnych inaczej pozostaje jak w innym poscie ,,,,,, POLERKA AUTA......
Miałem na myśli w szczególności folie ochronne przeciw zadrapaniom, folie zmieniajace kolor auta etc.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Miałem na myśli w szczególności folie ochronne przeciw zadrapaniom, folie zmieniajace kolor auta etc. Jeżeli ktoś chciałby dowiedzieć się więcej na temat folii samochodowych zmieniających kolor auta lub też folii ochronnych polecam stronę oklejanie samochodów. Marcin.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
strefareklamy:
Miałem na myśli w szczególności folie ochronne przeciw zadrapaniom, folie zmieniajace kolor auta etc.
Jeżeli ktoś chciałby dowiedzieć się więcej na temat folii samochodowych zmieniających kolor auta lub też folii ochronnych polecam stronę oklejanie samochodów.
Marcin.
Na jakich foliach pracujecie? Czy można skorzystać z własnych i prosić tylko o oklejenie?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|