|
|
|
Jak długo schnie tapicerka po takim zabiegu? Po zimie chyba bede musiał u siebie to zrobić.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
tak jak mówisz prac to najlepiej w lato jak wiaterek lekko powiewa i prazy słoneczko.Jak byłem niedawno w myjni do tam widziałem autko po praniu środka, oddzielony od reszty zakładu zasłonami a w środku dwa wiatraki stojące domowe i tak się odbywało suszenie "
yazeer wyedytował tego posta w dniu 2009-02-13 10:49:12
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
czasami włączaj dmuchawę w autku , otwierają drzwi, plus te wentylatory przy drzwiach o których mówiłeś....
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
teraz pranie mija się z celem, lepeij zaczekac az sie ociepli.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
wiosna powoli już się zbliża,,warto o tym już myśleć...żeby brudy całej zimy wyprać...
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Pranie tapicerki to trudny temat z uwagi na dość długi czas oczekiwania na wyschnięcie. Ze swojej strony polecam środek czyszczący Max Clean.Jest to pianka którą się nakłada na zabrudzone miejsca i odczekuje kilka chwil potem sucha czystą sciereczką wyciera do sucha. Plus jest taki, że nie trzeba długo czekać na wyschnięcie tapicerki.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
u nie prawie tydzień schło. Ale trafiłem do beznadziejnej firmy. Wyschło - wyglądało super. Potem złapało trochę wilgoci i plamska znów wylazły. Teraz pranie planuję na wiosnę dopiero.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
W zimę pranie to jakaś pomyłka. Po pierwsza panuję duża wilgoć , któa uniemozliwia wysuszenie, po drugie w takich warunkach atmosferycznych szybko o kolejne zabrudzenia.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|