• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

koszt lawety?

(obserwuj)
yazeer

ile teraz płąci się za lawete?Czy tak jak było kiedyś 1,30zł za kilometr??

Link Cytuj

0

trzeba liczyć teraz około 2- 3 zł za km.

Link Cytuj

0
ziaro_r

Jeśli pomoc drogowa to u mnie, koszt 2 zł/km- na terenie całego kraju, a w razie potrzeby nawet i europy(osobowe).

ziaro_r wyedytował tego posta w dniu 2009-11-05 12:12:24

Link Cytuj

0

a dla jakiej firmy assistance pracujesz?

Link Cytuj

0
ziaro_r

Obecnie nie współpracuje jeszcze z żadną firmą ubezpieczeniową, lecz jestem zainteresowany propozycjami.

Link Cytuj

0

z tego co wiem największy problem z pomocami jest na ścianie wschodniej z reguły. a Ty skąd jestes?

Link Cytuj

0
ziaro_r

Głogów, dolnośląskie

Link Cytuj

0

Czy mozna holowac pojazd ktory nie ma ważnego OC?

Link Cytuj

0
Maciej_Czubak

Żadna ubezpieczalnia Ci tego nie przeholuje z Ass. Wtedy raczej prywatnie musisz to załatwiać. Auto wtedy traktowane jest jako towar i pomoc musis mieć zaświadzcenie o mozliwości przewozów towarów.

Link Cytuj

0

W tej chwili koszt za 1km to od1zl do 1,30zl jesli chodzi o auta osobowe ceny takie wynikaja z tego ze dla checi zysku ludzie woza auta ponizej granicy oplacalnosci (chyba tylko po to zeby cokolwiek robic) przez takich jak oni traca wszyscy gdyz klienci licza na to ze ktos zawiezie auto liczac tylko km w jedna strone albo pojedzie z wroclawia do bialegostoku za 600zl (praktycznie koszt samego paliwa przy obecnych cenach) mialem ostatnio taki przypadek ze klient zadzwonil wlasnie z prosba o taki transport i dziwil sie ze licze km w obie strony co jest normalne! i byc moze na wschodzie nie ma zbyt wiele firm posiadajacych lawety ale niestety ladunkow tez nie mamy!

Link Cytuj

0
michalpoznann
PREMIUM

Witam.

Pomoc drogowa u nas od 1,8zł/km

Link Cytuj

0
jarek09876
michalpoznann:

Witam.

1,80 ????  Kto tak jeździ??? Ja tu widuję pomoce drogowe z Poznania i okolic u nas  w komisach i jak rozmawiam z kierowcami to nigdy nie słyszłem więcej jak 1,3 zł

Link Cytuj

0
michalpoznann
PREMIUM
jarek09876:
michalpoznann:

Witam.

1,80 ????  Kto tak jeździ??? Ja tu widuję pomoce drogowe z Poznania i okolic u nas  w komisach i jak rozmawiam z kierowcami to nigdy nie słyszłem więcej jak 1,3 zł

widzisz chyba kogoś kto jeździ bez firmy licencji ubezpieczenia i ma starą lawetę obklejoną na pomoc drogową?

"jarek09876" bez obrazy ale twoje auto to nie pomoc drogowa i twoje ceny 1zł/km opłaca się tak jeździć?jakbym miał jeździć za 1zł/km to dzień i noc przez cały rok i nic bym nie zarobił.......

michalpoznann wyedytował tego posta w dniu 2012-03-06 23:56:48

Link Cytuj

0
jarek09876
michalpoznann:
jarek09876:
michalpoznann:

Witam.

widzisz chyba kogoś kto jeździ bez firmy licencji ubezpieczenia i ma starą lawetę obklejoną na pomoc drogową?

"jarek09876" bez obrazy ale twoje auto to nie pomoc drogowa i twoje ceny 1zł/km opłaca się tak jeździć?jakbym miał jeździć za 1zł/km to dzień i noc przez cały rok i nic bym nie zarobił.......

Pomocą drogową napewno nikt nie pojedzie za 1zł,ale jeśli jadę zestawem sharan+lweta to wtedy kiedy byly dawane ogloszenia zarobek był przyzwoity. Moje auto nie jest stary złom oklejony jak pomoc drogowa.Ma wszystko co przewiduje ustawa i odpowiedni wpis w dowodzie. Transit i Sharan sa z 2005r i jak zerkałem u Ciebie to masz w taborze starsze. W Twoim mieście są inne możliwości,realia.Poza tym mam legalną działalność usługowo handlową 

Pozdrawiam.

PS. Zdjęcie transita jest stare dlatego nie posiada wyposażenia POMOCY DROGOWEJ.

=

jarek09876 wyedytował tego posta w dniu 2012-03-30 21:38:43

Link Cytuj

0

Ech Panowie .. nie od dzisiaj wiadomo, ze gownozjady jada za 65gr/km .. 80 gr to standard. Taki pacan leje do baku opal, sra na trasie w torebke bo mu 2 zl szkoda na kibel, kanapki zabrane z domu dopiero po tygodniu przestaje jesc jak mu wychodza same z kabiny - i to tylko wtedy  jak uda mu sie kupic przeceniona konserwe dla psa. 

Dzis do takiego dzwonilem bo mnie ponioslo po prostu, on bierze holownika, doczepia lawete i .. jak to sam okreslil :"jakos tam przeleci". Nie ma gnojek ani OCP, ani licencji ze nie wspomne o tacho .. i co .. i nic . taki debil w ogloszeniach pisze ze jak bez faktury to taniej. NA nowy samochod nigdy nie zarobi , nowy olej to pewnie jego wspanialy pojazd ostatnio w fabryce widzial czyli milion km temu. 

I jak tu w polsce legalnie firme prowadzic jak taki kretyn jeden oferuje wyjazd do Francji za .. 450 Euro !! 

ech ... ak jakby dzieki temu bylo choc jedno zlecenie wiecej !!!!!

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Motoryzacja, Transport
  • Off Topic - Wszystko inne...
  • Eksploatacja samochodu - Masz problem z wyborem oleju? Jakie wycieraczki kupić? Wszystko na temat eksploatacji ...
  • Warsztat - Naprawa pojazdów - Masz problem z samochodem- dzielimy sie doświadczeniami, gdzie naprawiac, jak wybrac rzetelny warsztat.
  • Kupno samochodu. - Auto z komisu, z importu, z giełdy, z ogłoszenia.
  • Polskie Drogi - Tutaj zachęcam do umieszczania opisów gdzie są objazdy, budowy nowych dróg itp itd
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia motoryzacyjne i transportowe
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi motoryzacyjne i transportowe