|
|
|
To ostatnio bardzo popularne zwłaszcza na wszelkiego rodzaju prezentacje wideo, gdzie przedstawiamy swoją firmę. Takie prezentacje są wyświetlane na dużym ekranie, najczęściej podczas jakiś imprez, targów, konferencji itd. Najczęściej są to spoty reklamowe, czy też prezentacje w formie slajdów. Wyświetlane również w kawiarniach, restauracjach itd... I teraz pytanie - czy w ogóle zwracamy uwagę na takie reklamy video? Czy interesuje nas to co leci w TV nad naszą głową, kiedy akurat konsumujemy pizzę?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
w ogóle nie zwracam uwagi na reklamy , zwłaszcza na te, które lecą w trakcie oglądania filmu. zazwyczaj gdzieś wtedy wychodzę. myślę, że większość ludzi dokładnie tak robi... nie wiem jaki jest sens takich reklam.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
a co myślisz o reklamach vodeo puszczanych np podczas targów, czy nawet w galeriach handlowych - na słupach czesto zdarza się, że przymocowane są na nich telewizory plazmowe i puszczane są jakieś reklamy. zwróciłaś uwagę?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
nie zwracam na nie uwagi/ jak jestem w centrum handlowym, to jestem tam w innym celu niż oglądanie filmików puszczanych na telewizorach. dla mnie to się mija z celem, a pewnie mnóstwo kasy firmy płacą za taki pokaz filmów.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Chyba wszystko zależy od tego, jak to jest zrobione. Oczywiście, jeśli reklamujesz na ekranie odżywki dla kulturystów w miejscu, gdzie przebywają głównie matki z dziećmi, to nie ważne jaką formę reklamy wybierzesz - i tak nie zwiększysz sprzedaży produktu. Videoreklamy służą raczej poprawie atmosfery w punkcie sprzedaży, tzn. sprawiają, że ludzie dłużej zostają w sklepach i chętniej sięgają po produkty. Na stronie firmy IMS (ims.fm) jest przedstawione sporo ciekawych danych na ten temat.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|