|
|
|
Video w internecie oglądają wszyscy, głównie dla rozrywki - ogladamy klipy, seriale, kabarety, zwiastuny filmów, filmy itd... A jak jest z reklamą video ? Oglądamy ? Bo jak wynika z badania Gremius nie mamy najlepszego zdania o reklamach video - głównie zarzucamy im, że są nieciekawe, denerwujące, irytujące, nie na czasie. Unikamy reklam video, staramy się ich nie oglądać, i zajmujemy się w czasie emisji spotu czymś innym... Jaka więc powinna być dobra reklama video, abyście chcieli ją obejrzeć?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
ja już dawno nie oglądałam dobrej reklamy video. a jaka powinna być? przede wszystkim inna od tego, co widzimy na co dzień w telewizji czy w internecie...ciekawa, oryginalna, taka, żeby aż chciało się ją oglądać i nie można było oderwać od niej oczu. coś na kształ dobrego filmu akcji. a i też z humorem... no i kto poda mi przykład takiej reklamy, bo na prawdę ja nic znaleźć nie mogę. a może to tylko w Polsce takich reklam po prostu nam brakuje?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
dobre reklamy vodeo to tylko podczas Nocy Reklamożerców. tam mamy pokaz na prawdę dobrych reklam z caego świata. Polecam wybrać się kiedyś.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
a czy to prawda, że nawjwiększy sukces zapewniają spoty reklamowe, które układają się jedną całość i tworzą jakąś historyjkę? są cykliczne, powtarzane co jakiś czas w TV ? spotkałam się osttanio z taką właśnie opinią i zastanawiam się czy to prawda?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|