• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Reklama video - oglądacie?

(obserwuj)
Alexandra_Czubak

Video w internecie oglądają wszyscy, głównie dla rozrywki - ogladamy klipy, seriale, kabarety, zwiastuny filmów, filmy itd... A jak jest z reklamą video ? Oglądamy ? Bo jak wynika z badania Gremius  nie mamy najlepszego zdania o reklamach video - głównie zarzucamy im, że są nieciekawe, denerwujące, irytujące, nie na czasie. Unikamy reklam video, staramy się ich nie oglądać, i zajmujemy się w czasie emisji spotu czymś innym... 
Jaka więc powinna być dobra reklama video, abyście chcieli ją obejrzeć? 

Link Cytuj

0
ollja

ja już dawno nie oglądałam dobrej reklamy video. a jaka powinna być? przede wszystkim inna od tego, co widzimy na co dzień w telewizji czy w internecie...ciekawa, oryginalna, taka, żeby aż chciało się ją oglądać i nie można było oderwać od niej oczu. coś na kształ dobrego filmu akcji. a i też z humorem...

no i kto poda mi przykład takiej reklamy, bo na prawdę ja nic znaleźć nie mogę. a może to tylko w Polsce takich reklam po prostu nam brakuje? 

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak

dobre reklamy vodeo to tylko podczas Nocy Reklamożerców. tam mamy pokaz na prawdę dobrych reklam z caego świata. Polecam wybrać się kiedyś. 

Link Cytuj

0
ollja

a czy to prawda, że nawjwiększy sukces zapewniają spoty reklamowe, które układają się jedną całość i tworzą jakąś historyjkę? są cykliczne, powtarzane co jakiś czas w TV ? spotkałam się osttanio z taką właśnie opinią i zastanawiam się czy to prawda?

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Marketing, Reklama
  • Firma od zera - Jak wlasny pomysl rozwinąc w skuteczny biznes? Jak zalozyc firme, pozyskac środki na jej dzialalnośc, przygotowac strategie rozwoju? Dzielimy sie sw…...
  • Reklamożercy - Jeśli lubisz oglądac reklamy, wyszukiwac wśród nich prawdziwe perelki, dyskutowac o kontrowersyjnych i ciekawych a takze takich które lepiej z daleka …...
  • POMYSŁ NA BIZNES - Myślicie o zalozeniu wlasnej firmy? Wpadliście na pomysl i chcielibyście poznac opinie innych? Albo skomentowac pomysly innych - zapraszamy…...
  • Marka - Budowa i zarządzanie marką. Jak dobrze wypromować produktu? Jak go sprzedać? Co dziś się opłaca?
  • Społeczności - Wszystko o Social Media i portalach społecznościowych bez których nie da się dziś żyć. Czy jedną z pierwszych rzeczy jakie robisz rano, jest zalogowanie…...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia na marketing i reklamę
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi reklamowe i marketingowe