• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Hasła reklamowe wszechczasów - ranking

(obserwuj)
Alexandra_Czubak

Macie jakieś swoje ulubione hasła reklamowe? Nieważne, czy te, które obecnie królują, czy te, które były popularne kilka...kilkanaście lat temu? A może właśnie to one są i dziś najabrdziej popularne?

Mój typ to  " A świstak siedzi i zawija je w te sreberka..."

Pamiętacie? Swoją drogą to hasło żyje do dzisiaj własnym życiem i nawet przeszło do jężyka polskiego.... Na pewno zdarzyło się je Wam je słyszeć wśród swoich znajomych..a może i sami używacie? 

Link Cytuj

0
ollja

swego czasu były w TV spoty reklamujące różne polskie miasta. Warszawa, Wrocław, Poznań, Gdańsk i jeszcze parę innych. Mi najbardziej spodobało się hasło promujące Poznań, które brzmiało: " Poznań - miasto warte poznania".

Proste? Proste...a jednak genialne w swojej prostocie. To chyba przykład, że czasem nie trzeba daleko szukać i bardzo się wysilać, aby stworzyć na prawdę dobre i wpadajace w ucho hasło reklamowe. No aleto już chyba trzeba być dobrym copywriterem. 

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Ja w pamięci mam: "no to Frugo"

i sruuuuuu (heyah)

no i wiadomo "zamien kluseczki na figurę laseczki"

Link Cytuj

0
ollja

czy Frugo dzisiaj dalej używa tego swojego słynnego hasła? 

Link Cytuj

0

chipsy przyszły

ojciec prać

takie rzeczy tylko w erze

Link Cytuj

0
ollja

przypomniało mi się jeszcze słynne "kopytko" ;-) 

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Marketing, Reklama
  • Firma od zera - Jak wlasny pomysl rozwinąc w skuteczny biznes? Jak zalozyc firme, pozyskac środki na jej dzialalnośc, przygotowac strategie rozwoju? Dzielimy sie sw…...
  • POMYSŁ NA BIZNES - Myślicie o zalozeniu wlasnej firmy? Wpadliście na pomysl i chcielibyście poznac opinie innych? Albo skomentowac pomysly innych - zapraszamy…...
  • Marka - Budowa i zarządzanie marką. Jak dobrze wypromować produktu? Jak go sprzedać? Co dziś się opłaca?
  • Społeczności - Wszystko o Social Media i portalach społecznościowych bez których nie da się dziś żyć. Czy jedną z pierwszych rzeczy jakie robisz rano, jest zalogowanie…...
  • Marketing - najlepsze książki - Najlepsze książki o marketingu. Te książki musisz znać! Pozwolą Ci zrozumieć, jakimi prawami rządzić się internet i jak zrobić najlepszą …...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia na marketing i reklamę
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi reklamowe i marketingowe