• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Podsumowanie reklam z 2011 roku!

(obserwuj)
Alexandra_Czubak

Koniec roku coraz bliżej i jak zawsze - czas na podsumowania! W sieci już pojawiają się rankingi najlepszych reklam minionego roku.Ja polecam Wam na przkład ten ranking: http://www.mediapunto.pl/najlepsze-reklamy-2011-roku/

W rankingu tym znajdziecie reklamy np. TPSA i Serce i Rozum, gry na konsolę Forza Motorpsort, czy (dosyć sporo) reklam z branży motoryzacyjnej. 

Macie już swoje typy ? Która Waszym zdaniem najlepsza? 

Link Cytuj

0
ollja

Mój hit to oczywiście reklamy z Sercem i Rozumem w roli głównej. Czy ktoś wie, jaka agencja reklamowa stoi za tym pomysłem ? 

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak

Za sukcesem kampanii reklamowej "Serce i Rozum" stoi Agencja Reklamowa Publicis. I dzięki tej własnie kampanii zdobyli Grand Prix w najbardziej prestiżowym konkursie z dziedziny marketingu EFFIE.

Kampanie "Serce i Rozum" agencja Publicis realizowała wraz z domem mediowym MEC. 

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

I mi też najbardziej podobały się reklamy z rozumem i sercem.

a z tego zestawienia obejrzałam teraz większośc reklam i mi poza pieprzem i solą najbardziej spodobała się reklama Volswagena.

Fajne były też Toyoty i Chrystlera

Link Cytuj

0
ollja

ciekawe ile ta kampania z Sercem i Rozumem będzie jeszcze trwała. Co chwila pojawiają się TV nowe spory reklamowe... 

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Marketing, Reklama
  • Firma od zera - Jak wlasny pomysl rozwinąc w skuteczny biznes? Jak zalozyc firme, pozyskac środki na jej dzialalnośc, przygotowac strategie rozwoju? Dzielimy sie sw…...
  • POMYSŁ NA BIZNES - Myślicie o zalozeniu wlasnej firmy? Wpadliście na pomysl i chcielibyście poznac opinie innych? Albo skomentowac pomysly innych - zapraszamy…...
  • Marka - Budowa i zarządzanie marką. Jak dobrze wypromować produktu? Jak go sprzedać? Co dziś się opłaca?
  • Społeczności - Wszystko o Social Media i portalach społecznościowych bez których nie da się dziś żyć. Czy jedną z pierwszych rzeczy jakie robisz rano, jest zalogowanie…...
  • Marketing - najlepsze książki - Najlepsze książki o marketingu. Te książki musisz znać! Pozwolą Ci zrozumieć, jakimi prawami rządzić się internet i jak zrobić najlepszą …...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia na marketing i reklamę
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi reklamowe i marketingowe