|
|
|
Koniec roku coraz bliżej i jak zawsze - czas na podsumowania! W sieci już pojawiają się rankingi najlepszych reklam minionego roku.Ja polecam Wam na przkład ten ranking: http://www.mediapunto.pl/najlepsze-reklamy-2011-roku/ W rankingu tym znajdziecie reklamy np. TPSA i Serce i Rozum, gry na konsolę Forza Motorpsort, czy (dosyć sporo) reklam z branży motoryzacyjnej. Macie już swoje typy ? Która Waszym zdaniem najlepsza?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Mój hit to oczywiście reklamy z Sercem i Rozumem w roli głównej. Czy ktoś wie, jaka agencja reklamowa stoi za tym pomysłem ?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Za sukcesem kampanii reklamowej "Serce i Rozum" stoi Agencja Reklamowa Publicis. I dzięki tej własnie kampanii zdobyli Grand Prix w najbardziej prestiżowym konkursie z dziedziny marketingu EFFIE. Kampanie "Serce i Rozum" agencja Publicis realizowała wraz z domem mediowym MEC.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
I mi też najbardziej podobały się reklamy z rozumem i sercem.
a z tego zestawienia obejrzałam teraz większośc reklam i mi poza pieprzem i solą najbardziej spodobała się reklama Volswagena.
Fajne były też Toyoty i Chrystlera
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
ciekawe ile ta kampania z Sercem i Rozumem będzie jeszcze trwała. Co chwila pojawiają się TV nowe spory reklamowe...
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|