|
|
Chętnie pomogę zainteresowanym osobom w rozkręceniu własnego dochodowego biznesu w branży reklamowej, wzorowanego na takiej formie jaką prowadzę z powodzeniem sam - czyli agencji reklamowej online, bez kosztów biur, sprzętu, pracowników itp.. Ze specjalizacją w sprzedaży wszelkich rodzajów druku. Działam w tej branży od 4 lat. Nie miałem przed nią żadnego przygotowania graficznego, artystycznego, webmasterskiego choć przyznam że po 4 latach wiem i umiem dużo więcej niż potrzeba aby taką działalność prowadzić.
Interesuje mnie tylko i wyłącznie pomoc osobom, które prowadziłyby ją w wybranych miastach na Śląsku: Katowice (2 osoby), Bytom, Mysłowice, Zabrze, Piekary Śląskie, Radzionków, Tarnowskie Góry, Sosnowiec, Zawiercie, Dąbrowa Górnicza, Czeladź, Będzin, Gliwice, Pyskowice, Tychy, Jaworzno, Mikołów,
W ramach pomocy oferuję przekazanie większości z marketingowych knifów, źródeł zaopatrzenia oraz wypróbowanego "know how" - czyli jak się to robi żeby mieć klientów i nie narzekać. Nie obiecuję nikomu, że zarobi 15 tysięcy na miesiąc, ale zdecydowanie jest to zajęcie które przy systematycznej pracy nad sobą i klientami oraz systematycznej nauce może przynieść potencjalnemu zainteresowanemu więcej niż średnia krajowa na etacie, a jak ktoś będzie operatywny to i 2 średnie wyciągnie..
Oczywiście nie ma nic za darmo, choć pieniędzy nie pobieram żadnych!!!
Wszelkie informacje dla zainteresowanych przesyłam na e-mail. Zaczynamy po wakacjach.
Piszcie na reklama@kompilo.com
Link Cytuj
|
|
|
muszę przyznać, że oferta jest dość dziwna.... też jestem ciekawa, co w zamian, za taką pomoc...
Link Cytuj
|