• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Dobry biznes w branży reklamowej - Śląsk - sprawdzone na sobie.

(obserwuj)
Kompilo

Chętnie pomogę zainteresowanym osobom w rozkręceniu własnego dochodowego biznesu w branży reklamowej, wzorowanego na takiej formie jaką prowadzę z powodzeniem sam - czyli agencji reklamowej online, bez kosztów biur, sprzętu, pracowników itp.. Ze specjalizacją w sprzedaży wszelkich rodzajów druku. Działam w tej branży od 4 lat. Nie miałem  przed nią żadnego przygotowania graficznego, artystycznego, webmasterskiego choć przyznam że po 4 latach wiem i umiem dużo więcej niż potrzeba aby taką działalność prowadzić.

Interesuje mnie tylko i wyłącznie pomoc osobom, które prowadziłyby ją w wybranych miastach na Śląsku: Katowice (2 osoby), Bytom, Mysłowice, Zabrze, Piekary Śląskie, Radzionków, Tarnowskie Góry, Sosnowiec, Zawiercie, Dąbrowa Górnicza, Czeladź, Będzin, Gliwice, Pyskowice, Tychy, Jaworzno, Mikołów,

W ramach pomocy oferuję przekazanie większości z marketingowych knifów, źródeł zaopatrzenia oraz wypróbowanego "know how" - czyli jak się to robi żeby mieć klientów i nie narzekać. Nie obiecuję nikomu, że zarobi 15 tysięcy na miesiąc, ale zdecydowanie jest to zajęcie które przy systematycznej pracy nad sobą i klientami oraz systematycznej nauce może przynieść potencjalnemu zainteresowanemu więcej niż średnia krajowa na etacie, a jak ktoś będzie operatywny to i 2 średnie wyciągnie..

Oczywiście nie ma nic za darmo, choć pieniędzy nie pobieram żadnych!!!

Wszelkie informacje dla zainteresowanych przesyłam na e-mail. Zaczynamy po wakacjach.
Piszcie na reklama@kompilo.com

Link Cytuj

0
ollja

a co w zamian, skoro nie pieniądze? 

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak

muszę przyznać, że oferta jest dość dziwna.... też jestem ciekawa, co w zamian, za taką pomoc... 

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Marketing, Reklama
  • Firma od zera - Jak wlasny pomysl rozwinąc w skuteczny biznes? Jak zalozyc firme, pozyskac środki na jej dzialalnośc, przygotowac strategie rozwoju? Dzielimy sie sw…...
  • Reklamożercy - Jeśli lubisz oglądac reklamy, wyszukiwac wśród nich prawdziwe perelki, dyskutowac o kontrowersyjnych i ciekawych a takze takich które lepiej z daleka …...
  • Marka - Budowa i zarządzanie marką. Jak dobrze wypromować produktu? Jak go sprzedać? Co dziś się opłaca?
  • Społeczności - Wszystko o Social Media i portalach społecznościowych bez których nie da się dziś żyć. Czy jedną z pierwszych rzeczy jakie robisz rano, jest zalogowanie…...
  • Marketing - najlepsze książki - Najlepsze książki o marketingu. Te książki musisz znać! Pozwolą Ci zrozumieć, jakimi prawami rządzić się internet i jak zrobić najlepszą …...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia na marketing i reklamę
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi reklamowe i marketingowe