• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

kolejny serwis społecznościowy

(obserwuj)
beyboss

czy myślicie, że kolejny serwis społecznościowy na polskim rynku, miałby w ogóle rację bytu ?

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak

zależy - czy byłby innwoacyjny, czy powielał by już istniejące wzorce. generalnie ludzie bardzo lubią wszelkiego rodzaju nowości i pewnie wielu chętnych znalazło by się i zarejestrowało w serwisie. pytanie tylko, czy na rejestracji by się skończyło, czy też te osoby pozostały by w serwisie na dłużej.

własnie dziś pojawiła się informacja, że portal społecznościowy planuje uruchomić Google.

Więcej na ten temat przeczytacie tutaj Z nowości to należało by zwrócić uwagę na możliwośc rozmowy na czacie z kilkom znajomymi jednocześnie , A pozostałe sprawy - takie jak wsżedzie indziej - dodawanie zdjęć, komentarzy, lokalizacja itd...

Link Cytuj

0
ollja

oooo...A więc i Google ruszyło do boju..a kiedy uruchomiony zostanie ten nowy ich portal ? Czy to oznacza, żę teraz inne portale , np informacyjne zaczną lawinowo uruchamiać swoje serwisy społecznościowe? 

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak

może tak być...w końcu każda firma chce stworzyć wokół siebie jakąś społeczność. pytanie tylko, jak bardzo jest to chłonny rynek i ile portali społecznościowych jeszcze wytrzyma...bo już dzisiaj, cięzko być zapisanym do każdego, nie mówiąc już o byciu akrywnym. 

Link Cytuj

0

na czym polegać będzie ten nowy serwis Google? 

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak

już działa, więc można zakładać konta i się przekonać. a tak po krótce: na pewno nie zastąpi on Facebooka, bo działa troszkę na innych zasadach. jedną z podstawowych zmian, czy też nowych funkcji jest to, że teraz można decydować o tym, kto zobaczy wpis, jaki dodamy na "tablicę" na swoim profilu w google. są bowiek tzw. kręgi - rodzina, znajomi, dalsi znajomi, obserwowani itd, i sami decydujemy która osoba do jakiego kręgu będzie należeć, a przez to widzieć lub nie, nasze wpisy. to podstawowa odmiana i nowość na portalach społecznościowych. moim zdaniem - bardzo madra. przynajmniej nie będzie problemów, czy przypadkiem prezes nie spojrzy krzywo na wpis, który dodamy na portalu społecznościowym. 

Link Cytuj

0
ollja

jak przedastawia się obecnie sytuacja na rynku mediów społecznościowych ? który serwis jest najbardziej popularny ?

Link Cytuj

0
ollja:

jak przedastawia się obecnie sytuacja na rynku mediów społecznościowych ? który serwis jest najbardziej popularny ?

Pewnie FB. Mnie zastanawia czemu. Ani serwis ten nie jest czytelny, ani wygodny w obsłudze. Do tej pory nie znalazłem opcji, gdzie mogę sprawdzić komu wysłałem zaproszenia do znajomych.

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak
_lukrecjusz_:
ollja:

Pewnie FB. Mnie zastanawia czemu. Ani serwis ten nie jest czytelny, ani wygodny w obsłudze. Do tej pory nie znalazłem opcji, gdzie mogę sprawdzić komu wysłałem zaproszenia do znajomych.

FB przebił Naszą Klasę i obecnie on króluje. A odnośnie samego serwisu - wydaje mi się, że jets on właśnie wyjątkowo czytelny, i wszystko jest na swoim miejscu. Aczkolwiek trzeba przyznać - twórcy Facebooka co chwila dodają jakieś nowe funkcje, i nawet kilkudniowa nieobecność na FB, może spowodować, że chwilowo będziemy zagubieni. Ale szybko można się we wszytskim połapać i nie ma problemu. 

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Marketing, Reklama
  • Firma od zera - Jak wlasny pomysl rozwinąc w skuteczny biznes? Jak zalozyc firme, pozyskac środki na jej dzialalnośc, przygotowac strategie rozwoju? Dzielimy sie sw…...
  • Reklamożercy - Jeśli lubisz oglądac reklamy, wyszukiwac wśród nich prawdziwe perelki, dyskutowac o kontrowersyjnych i ciekawych a takze takich które lepiej z daleka …...
  • Marka - Budowa i zarządzanie marką. Jak dobrze wypromować produktu? Jak go sprzedać? Co dziś się opłaca?
  • Społeczności - Wszystko o Social Media i portalach społecznościowych bez których nie da się dziś żyć. Czy jedną z pierwszych rzeczy jakie robisz rano, jest zalogowanie…...
  • Marketing - najlepsze książki - Najlepsze książki o marketingu. Te książki musisz znać! Pozwolą Ci zrozumieć, jakimi prawami rządzić się internet i jak zrobić najlepszą …...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia na marketing i reklamę
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi reklamowe i marketingowe