• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Prywatny przewóz osób

(obserwuj)
ollja

Ostatnio moja droga do pracy znacznie się wydłużyła. Firma zmieniła siedzibę, i muszę teraz przesiadać się z jednego autobusu do drugiego. Zamiast wcześniejszych 15 minut, które wcześniej traciłam na dojazd, teraz zajmuje mi to 45 minut. Do tego autobusy jeżdża jak chcą, nigdy nie przyjeżdzają zgodnie z rozkładem, i nie mówię tu o spóźnieniach 5-10 minut. Minimum 20 minut. A średnio to 30 minut musze się wystać na przystanku. Nie dość, że muszę trochę dojść do niego, to potem jeszcze to czekanie.  Zastanwiam się, czemu jeszcze nikt nie wpadł na pomysł zrobienia konkurencji autobusom i uruchomienia własnych autobusów. Znacznie by to niektórym ułatwiło życie, zwłaszcza,  że niektórzy na prawdę mają dość daleko do przystanku, a do niektórych miejsc w ogóle one nie dojeżdzają. 

Link Cytuj

0
stylo_2007

Prywatna komunikacja miejska od ponad  17 lat funkcjonuje w Lublinie.

To nie kwestia pomysłu lecz podejście władz miasta do takiego rozwiązania 

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak

a słynne telebusy ? czyli busy na telefon. w Krakowie działa coś takiego. jeżdżą po całym mieście takie zielone busiki. myślę, że pomysł fajny. i na pewno by się sprawdził.  trzeba tylko zrobić odpowiednią kwalifikację na przewóz osób. 

Link Cytuj

0
ollja

a czy te busy na telefon, to tylko w Krakowie funkcjonują? bo nie spotkałam się z czymś takim w innych miastach...

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Marketing, Reklama
  • Firma od zera - Jak wlasny pomysl rozwinąc w skuteczny biznes? Jak zalozyc firme, pozyskac środki na jej dzialalnośc, przygotowac strategie rozwoju? Dzielimy sie sw…...
  • Reklamożercy - Jeśli lubisz oglądac reklamy, wyszukiwac wśród nich prawdziwe perelki, dyskutowac o kontrowersyjnych i ciekawych a takze takich które lepiej z daleka …...
  • Marka - Budowa i zarządzanie marką. Jak dobrze wypromować produktu? Jak go sprzedać? Co dziś się opłaca?
  • Społeczności - Wszystko o Social Media i portalach społecznościowych bez których nie da się dziś żyć. Czy jedną z pierwszych rzeczy jakie robisz rano, jest zalogowanie…...
  • Marketing - najlepsze książki - Najlepsze książki o marketingu. Te książki musisz znać! Pozwolą Ci zrozumieć, jakimi prawami rządzić się internet i jak zrobić najlepszą …...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia na marketing i reklamę
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi reklamowe i marketingowe