• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

najlepszy zysk

(obserwuj)
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Jakie branże przynoszą największy zysk?

Link Cytuj

0
Myślę, że nieruchomości i samochody.

Link Cytuj

0
motoryzacja raczej odpada... przecież trwa właśnie kryzys...kolejne fabryki ciągle zwalniają ludzi..w stanach w ciągu jednego dnia w ramach zwolnień grupowych odeszło 70, 000 ludzi powiązanych z motoryzacją..... Według mnie najlepszą branżą jest obecnie budownictwo... chociaż i tutaj pojawią się już oznaki kryzysu...

Link Cytuj

0
Budownictwo ma to do siebie, że finansowanie jest planowane znacznie wczesniej, więc w tym roku pewnie wielkiego odzewu na kryzys w budowlance nie będzie. Za to w dalszej perspektywie na pewno da sie to odczuć.

Kolega pracuje w serwisie drukarek, obsługuja głównie firmy. Jak jest kryzys oni maja nagły wzrost zamówień, bo firmy oszczędzając, regeneruja drukarki zamiast wymieniać na nowe. Są więc i takie branże, które korzystaję na kryzysie.

Link Cytuj

0
Taksówka to ładna kasa.

Link Cytuj

0
Taksówkarz dobrze zarabia tylko w dużym mieście, zakładając że pracuje w dobrej korporacji. Poza tym nie zazdroszczę im siedzenia przez cały dzień w aucie no i możliwości zobaczenia noża w lusterku.
Ale poza tym podobno faktycznie dobra kasa :"

Link Cytuj

1
zielak233
Myślę, że duży zysk jest tam, gdzie jest duże ryzyko i duża odpowiedzialność. Z tymi taksówkarzami to jestem zaskoczony, ale być może tak jest. Nie wiem, bo nie korzystam i nie mam z tym styuczności w żaden inny sposób. A co do sprzedaży aut? Kolega jest pośrednikiem, sprowadza auta dla komisów i wychodzi na tym rewelacyjnie. Przy okazji to mi uświadamia jakie narzuty mają w komisach na autach sprowadzanych...

Link Cytuj

1
To prawda, taksówkarze zbijają ładną kasę.

Link Cytuj

0
Dzisiaj cos słyszałem o corocznym podatku od aut 15-letnich dochodzący do 3 tyś zł. Gdyby taki absurd przeszedł, Twój kolego poszuka nowej pracy :/ Co myślicie o tym pomyślę naszych wspaniałych rządzących?

Link Cytuj

0
silver_cloud
Nasi rządzący jak zwykle są superinteligentni /

Link Cytuj

1
Myślę, że mielibyśmy gigantyczne blokady dróg. Sam bym w takiej akcji uczestniczył. Połowa Polaków musiałaby zrezygnować z samochodów. Dla środowiska zapewne dało by to rewelacyjne zyski, ale są firmy i instytucje, które na spadek sprzedaży paliwa nie pozwolą , nie wspominając o skutkach jakie wywołałby to dla przecietnego Polaka, który straci możliwość korzystania z auta. Wtedy dopiero mielibyśmy kryzys.

Link Cytuj

0
zielak233
Myślę, że nie byłoby tak źle, bo jednak aut 15 letnich jest coraz mniej, ludzie jednak kupują auta w okolicach 96-2000 rocznik "nie mam na myśli wszystkich ludzi, ale coraz większą ich ilość". Auta sprowadzane są raczej autami młodszymi niż 15 lat. Kłopot tylko w tym, że dziś mają one np., lat 10-13 a co będzie jak "stuknie" im już ta 15tka? Osobiście uważam, że dążenie rządzących do tego aby ludzie kupowali auta "młodzsze" to uzasadnione działanie tylko trzeba pomyśleć też "a z tym jak zwykle politycy są na bakier" skąd ludzie mają na to wziąźć pieniądze? Dopłaty do złomowania na nowe auta to jakiś tam kroczek, ale to niewiele przy założeniu, że dostaną je tylko Ci, którzy kupią nowe"!" samochody. A co do mojego kolegi to sądzę, że sprowadzając auta co najwyżej 7-8 letnie a głównie 3-4letnie da sobie radę.

Link Cytuj

0
No tak, tyle że jak ktos ma 15 letni samochód, to pewnie nie dlatego że tak lubi, a raczej dlatego że nie stać go na nowszy. Jeśli te osoby zostaną postawione w takiej sytuacji, że nagle co roku muszą płacić 3 tys to raczej katastrofa by była. Na szczęście sprawa była chyba tylko przedwczesnie nagłośniona, bo na razie inne media nie robią afery.

Link Cytuj

0
judy01_01

Najlepszy zysk daje handel. Aktualnie zajmuję sie tą dziedziną i widzę, że mimo iż wszyscy narzekają na krysyz, brak pieniędzy to handel kwitnie. Jeżeli na forum są osoby zainteresowane współpracą to zapraszam. Posiadam cztery różne, wysokiej jakosci produkty. Może być to praca dodatkowa lub nie, ponieważ zapewnia możlwiość rozwoju w dwóch kierunkach. Dla osób zainteresowanych podaję kontakt: judy_fm@op.pl

Link Cytuj

0

Moim zdaniem największe zyski bez inwestowania w lokal, towar, transport daje system sprawdzony na świecie. To MLM i to jest dla wszystkich starszych i młodych. Przyszłością niewątpliwą jeśli chodzi o zarobki dla młodych ludzi będzie e-biznes. W obydwóch sposobach zarabiania jest jeden wspólny mianownik: brak szefa, dużo pieniędzy i czasu na przyjemności. Oczywiście należy dokonać właściwego wyboru w obydwóch przypadkach, nic na siłę albo hura!

Link Cytuj

1
judy01_01

Zgadzam się całkowicie. To też handel, ale przynoszący chyba największe zyski i swobodę działania. Ma jeszcze kilka innych zalet, których nie ma praca eteatowa czy własny biznes. Najważniejsze to dobra jakość produktu, niska cena i to aby produkt miał zastosowanie w codziennym użytku. Wtedy można zarabiać niewiarygodnie dobre pieniądze. Gdyby ktoś chciał sie dowiedzieć czegoś o MLM to chętnie udzielę takich informacji.

Link Cytuj

1
ShopUsa1
PrzyjacieleBonsai:

Na całym świecie - sex, broń i narkotyki, czy jest to legalne to już inna sprawa... :))

Link Cytuj

1
kotorikotori
shopusa1:
PrzyjacieleBonsai:

Na całym świecie - sex, broń i narkotyki, czy jest to legalne to już inna sprawa... :))

Zawsze jeszcze można kościół założyć - zarobek pewny i podatków nie trzeba płacić

Link Cytuj

1
Alexandra_Czubak

Jakiej by firmy nie założyć, i czym by się  nie zajmować, i tak najwięcej pieniędzy zarabiają pośrednicy. Niewiele się namęczą, a pieniądze nie małe i tak zgarniają. I dotyczy to nie tylko pośrednictwa nieruchomości, ale wszystkiego. 

Link Cytuj

1
Alexandra_Czubak

świetnym sposobem na biznes dzisiaj to stworzenie portalu internetowego. myśleliście o tym? oczywiście pierwszym etapem, kluczem do sukcesu jest wymyślenie odpowiedniej tematyki, tak aby nasz portal, nie był kolejnym podobnym do tych już istniejących, ale żeby wyróżniał się i był oryginalny. nie jest to łatwe zadanie, ale sukces murowany. 

Link Cytuj

0
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Marketing, Reklama
  • Firma od zera - Jak wlasny pomysl rozwinąc w skuteczny biznes? Jak zalozyc firme, pozyskac środki na jej dzialalnośc, przygotowac strategie rozwoju? Dzielimy sie sw…...
  • Reklamożercy - Jeśli lubisz oglądac reklamy, wyszukiwac wśród nich prawdziwe perelki, dyskutowac o kontrowersyjnych i ciekawych a takze takich które lepiej z daleka …...
  • Marka - Budowa i zarządzanie marką. Jak dobrze wypromować produktu? Jak go sprzedać? Co dziś się opłaca?
  • Społeczności - Wszystko o Social Media i portalach społecznościowych bez których nie da się dziś żyć. Czy jedną z pierwszych rzeczy jakie robisz rano, jest zalogowanie…...
  • Marketing - najlepsze książki - Najlepsze książki o marketingu. Te książki musisz znać! Pozwolą Ci zrozumieć, jakimi prawami rządzić się internet i jak zrobić najlepszą …...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia na marketing i reklamę
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi reklamowe i marketingowe