• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

pogotowie alkomatowe

(obserwuj)
A co sądzicie o takim pomyśle- pogotowie alkomatowe na telefon. Inwestuję w alkomat, telefon i samochód mam. Goście którzy mają wątpilowości czy po imprezie mogą wsiąść za kółko dzwonią do mnie, mierzę poziom alkoholu i w przypadkach w których jest wysoki oferuję nawet dowóz do domu. Myślicie że byłby popyt na taką usługę?

Link Cytuj

0
JA myślę, że niezbyt wielki, bo nawet jak ktoś wypił jedną lampkę wina, to raczej alkomat wskaże, że ma nie jechać, a jak nie pił nic, to nie potrzebuje pogotowia. A poza tym, czy nie lepiej od razu dzwonić na taksówkę? a jeśli bedziesz znacznie tanszy od taksówki, to czy to się Tobie opłaci?

Link Cytuj

0
Zresztą bardzo duża część naszego społeczeństwa wsiada za kółko do "dwóch piw" a potem już nie pomyśli o takich sprawach jak pogotowie alkomatowe. Tak jak adelajna wspomniała raczej każdy wie, czy ma jakiś procent. Dodatkowo wątpię, że komuś będzie chciało się czekać na przyjazd takiego "pogotowia".

Link Cytuj

0
A Wam zdarza się wsiąść za kółko po jakimś drinku? Co robicie w takich sytuacjach?

Link Cytuj

0
Sa taksówki, ktoś moze odwieźć, a jak nie to zostaje nocny...

Link Cytuj

0
Nigdy nie wsiadłem i nigdy nie wsiądę za kółko po alkoholu. Parę razy zdarzyło mi się wracać nawet godzinę piechotą w nocy do domu, ale nigdy jechać na "podwójnym gazie".

Link Cytuj

0

nie trafione ja ide na komisariat który mam ie daleko i tam dmucham w alkomat nie raz.... nic nie płace .. masz do tego prawo bo nie chcesz łamac prawa i muszą Ci to umożliwić także po co mam płacić? a jak nie mam jak wrócic ma taxi a tak nawet tryfą na najblizszy komisariat i ile dasz za taką usługe dojazd czas? na jedno wyjdzie a jak nie bede mógł wsiasc do auta to juz ma taxi na miesjcu

doniec303 wyedytował tego posta w dniu 2010-08-09 19:00:17

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak

Teraz stało się modne wożenie ze sobą w samochodzie alkomatu. I raczej ludzie wolą sobie kupić taki gadżet  niż dzwonić po ekipę, która im powie czy mogą wsiąść za kółko. Nie dość, że trzeba zadzwonić, to jeszcze czekać aż się pojawią. Pomysł może i fajny, ale bardziej z półki pt. "bajer", może taki na pokaz? 

Link Cytuj

0
beyboss

też uważam, że to bardziej na pokaz by było...swoją drogą - można by było zrobić komuś taką niespodziankę i wezwać ekipę.

Link Cytuj

0
ollja

pytanie jak droga byłaby to usługa. 

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak

nie mogłaby być droga, bo inaczej pomysł by nie wypalił, a przecież to nie o to tutaj chodzi. 

Link Cytuj

0
ollja

odnośnie jazdy po alkoholu, jaka jest dzisiaj dokładnie kara za kierowanie pojazdem po spożyciu alkoholu ? i czy to prawda, że w Stanach można prowadzić samochodów nawet po wypiciu jednego piwa? 

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Marketing, Reklama
  • Firma od zera - Jak wlasny pomysl rozwinąc w skuteczny biznes? Jak zalozyc firme, pozyskac środki na jej dzialalnośc, przygotowac strategie rozwoju? Dzielimy sie sw…...
  • Reklamożercy - Jeśli lubisz oglądac reklamy, wyszukiwac wśród nich prawdziwe perelki, dyskutowac o kontrowersyjnych i ciekawych a takze takich które lepiej z daleka …...
  • Marka - Budowa i zarządzanie marką. Jak dobrze wypromować produktu? Jak go sprzedać? Co dziś się opłaca?
  • Społeczności - Wszystko o Social Media i portalach społecznościowych bez których nie da się dziś żyć. Czy jedną z pierwszych rzeczy jakie robisz rano, jest zalogowanie…...
  • Marketing - najlepsze książki - Najlepsze książki o marketingu. Te książki musisz znać! Pozwolą Ci zrozumieć, jakimi prawami rządzić się internet i jak zrobić najlepszą …...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia na marketing i reklamę
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi reklamowe i marketingowe