• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Mail Cake - ciastka personalizowane wysylane przez internet

(obserwuj)
Witam
Mam pomysl zalozenia cukierni internetowej dzialającej na zasadzie EroFlorist czy Poczty kwiatowej.
WyobraLmy sobie ze idą np walentynki i mozecie zamówic ciastko w ksztalcie serca z napisem:
"Kocham Cie moja foczko. Twój Robercik :""
lub
na urodziny szefa wyslac ciastko
"Wszystkiego naj szefuniu "
lub
firma moglaby zamówic np na bankiet czy spotkanie ciastko z jej nazwą lub narysowanym lukrem logotypem
lub
Komuś chcemy podziekowac i wysylamy ciastko z napisem
"Podziekowania od Imie i Nazwisko" do tego dolączamy kwiaty :"

Ciastka powinny byc odpowiednich rozmiarów zeby wykonac na nich personalizowany napis.
Zamówienia dokonywaloby sie za pośrednictwem systemu internetowego podobnego jak ma np poczta kwiatowa.

Szukam kogoś kto wsparlby finansowo przedsiewziecie i wspóltworzyl je wraz ze mną.

Co sądzicie na temat takiego pomyslu?

Link Cytuj

0
Świetny pomysl. Proponuje jeszcze do kazdego zlecenia dodac ciastko z dobrą milą wrózbą:"

Link Cytuj

0
Moze sie rpzyjac, skoro sa juz czekoladowe telegramy:".

Link Cytuj

0
hania_oferia
A co to takiego czekoladowe telegramy? Nie slyszalam ...

Link Cytuj

0
Kazda literka jest kostką czekolady i sa zamkniete w gustownym, drewnianym pudelku. Jedna litera kosztuje 2 zl.

Link Cytuj

1
Alexandra_Czubak

Ciekawy, oryginalny pomysł. Myślę, że by się przyjał. Zawsze warto spróbować. 

Link Cytuj

0
ollja

ale te telegramy czekoladowe chyba nie cieszą się zbyt wielką popularnością? poza tym są drogie.

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak

oj chyba nie prawda. cieszą się popularnością, ale głównie w okresie jakiś świąt, np. walentynek. W sieci często można spotkać ich reklamy, więc skoro się tak reklamują, na brak klientów nie powinni narzekać. 

Link Cytuj

0
beyboss

o, a ja nic o tym nie słyszałem. mogę prosic o jakieś namiary ? zbliżają się urodziny żony, to może zrobiłbym jej taką niespodziankę.

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak

Pomysł na prezent trzeba przyznać jest świetny, i na pewno będzie zaskoczeniem dla osoby obdarowanej. A o telegramach czekoladowych możesz poczytać np. tutaj: http://czekoladowytelegram.pl/do/chocotelegram

koniecznie daj znać, jak się spodobał prezent;-) 

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak

coś na kształt poczty kwiatowej tylko czekoladowej ;-) miłe..nie sadzicie? 

Link Cytuj

0
ollja

miłe i słodkie;-) 

ale jaka jest pewność, że te czekoladki przyślą świeże? jejku nie ma nic gorszego niż popsuty prezent. 

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak

czekoladki raczej się nie psują i mają długą datę ważności.... a taka firma jeśli chce istnieć i jakoś utrzymywać się na rynku - musi patrzeć na terminy przydatności i nie sądzę, żeby takie wpadki się im zdarzały. To tak jak z pocztą kwiatową - ktoś dostał kiedyś od nich zwiędnięte kwiaty ? raczej nie... 

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak

z takimi firmami jest tak - albo wywiązują się solidnie ze swoich obowiązków i dbają o każdego klienta, kuszą promocjami, byle by tylko go pozyskać, albo po prostu szybko znikają z rynku. wiec muszą mieć wszystko dopracowane w szczególe i klienta stawiać na pierwszym miejscu. 

Link Cytuj

0
ollja

a czy zdarza się Wam kupować jedzenie na aukcjach ? 

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Marketing, Reklama
  • Firma od zera - Jak wlasny pomysl rozwinąc w skuteczny biznes? Jak zalozyc firme, pozyskac środki na jej dzialalnośc, przygotowac strategie rozwoju? Dzielimy sie sw…...
  • Reklamożercy - Jeśli lubisz oglądac reklamy, wyszukiwac wśród nich prawdziwe perelki, dyskutowac o kontrowersyjnych i ciekawych a takze takich które lepiej z daleka …...
  • Marka - Budowa i zarządzanie marką. Jak dobrze wypromować produktu? Jak go sprzedać? Co dziś się opłaca?
  • Społeczności - Wszystko o Social Media i portalach społecznościowych bez których nie da się dziś żyć. Czy jedną z pierwszych rzeczy jakie robisz rano, jest zalogowanie…...
  • Marketing - najlepsze książki - Najlepsze książki o marketingu. Te książki musisz znać! Pozwolą Ci zrozumieć, jakimi prawami rządzić się internet i jak zrobić najlepszą …...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia na marketing i reklamę
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi reklamowe i marketingowe