• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Biedronka i inne

(obserwuj)
Alexandra_Czubak

na pewno widzieliście już nową reklamę Biedronki - co o niej sądzicie? Zauważyliście, jak długa ona jest ? Przekonuje Was? Jestem ciekawa Waszej opinii na ten temat. 

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Nie, mnie nie przekonuje. Ta pani, która tam wystepuje kojarzy mi się z akwizytorką i manipulatorką. Wolałam te reklamy które były wcześniej, bo przynajmniej były z humorem.

Link Cytuj

0

BIEDRONKA JEST OGROMNYM ZAGROŻENIEM DLA POLSKIEGO HANDLU KTÓRY JEST BARDZO ROZDROBNIONY I NIE MA KAPITAŁU WIEC KAZDY NOWO POWSTAJĄCY SKLEP BIEDRONKI

POWODUJE TO ZE LUDZIE W SKLEPACH TRADYCYJNYCH TRACA PRACE WRAZ ZTYM UBYWA MIEJSCA W  CAŁYM EKOSYSTEMIE CZYLI HURTOWNIE DOSTAWCY PRODUCEŃCI LOKALNI ITP

MOIM ZDANIEM A BYŁEM KLIENTEM BIEDRONKI JAKOSC PRODUKTÓW NIE JEST NAJLEPSZA CENY JEŻELI DOBRZE PORÓWNAC SĄ RÓWNIEZ NORMALNE  A NIE JAK REKLAMUJA TANIE

UWAŻAM ŻE BIEDRONKA JAK KAŻDY ZACHŁĄNNY KONCERN PRZESADZI Z EKSPANSJĄ SWOICH SKLEPÓW PO PROSTU LUDZIEM SIĘ ZNUDZI I NIE BĘDA TAM JUZ ROBIC ZAKUPÓW.

POZDRAWIAM 

Link Cytuj

0

CO DO REKLAM BIEDRONKI JEST JEDEN FELER TYCH REKLAM SA TAK NACHALNE I TAK CZĘSTO EMITOWANE SA W TELEWIZJI ŻE JEST TO JUZ NIESMACZNE ZACHŁANOŚĆ ZAWSZE GUBI

NAJBRADZIEJ SMUTNY JEST FAKT ŻE SĄ  EMITOWNE MIĘDZY PRZERWĄ POMIĘDZY DOBRANOCKĄ I TRAFIAJA W DZIECI ABY RODZICÓW CIĄGNEŁ DO SKLEPÓW ZOSTAWIAM TO BEZ  KOMENTARZA  

Link Cytuj

0
stegon

Linia biznesowa obrana przez firmę jest jak najbardziej słuszna, ale kampania promująca zmianę woła o pomstwę do nieba. Widać, że ktoś wyłożył na to kolosalne pieniądze (2-minutowe spoty w porze największej oglądalności), ale kreacja nie zachwyca... Sporo ciekawych uwag na ten temat można znaleźć tutaj.

Link Cytuj

0
stegon

Linia biznesowa obrana przez firmę jest jak najbardziej słuszna, ale kampania promująca zmianę woła o pomstwę do nieba. Widać, że ktoś wyłożył na to kolosalne pieniądze (2-minutowe spoty w porze największej oglądalności), ale kreacja nie zachwyca... Sporo ciekawych uwag na ten temat można znaleźć tutaj.

Link Cytuj

0
ak_acja

@ Wojciech - co do jakości zgodzę się - nie zawsze jest najlepsza, choć są tam również produkty dobrej jakości w naprawdę atrakcyjnych cenach (np. niektóre makarony). Im mniej ludzie będą mieli pieniędzy, tym częściej będą tam robić zakupy. W przypadku, gdy nam samym brakuje, ciężko patrzeć na to, że kupując taniej psujemy rynek.

Co do samej reklamy - mi jakoś bardzo w oczy się nie rzuciła, więc nie mogę powiedzieć, by była nahalna.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Marketing, Reklama
  • Firma od zera - Jak wlasny pomysl rozwinąc w skuteczny biznes? Jak zalozyc firme, pozyskac środki na jej dzialalnośc, przygotowac strategie rozwoju? Dzielimy sie sw…...
  • Reklamożercy - Jeśli lubisz oglądac reklamy, wyszukiwac wśród nich prawdziwe perelki, dyskutowac o kontrowersyjnych i ciekawych a takze takich które lepiej z daleka …...
  • POMYSŁ NA BIZNES - Myślicie o zalozeniu wlasnej firmy? Wpadliście na pomysl i chcielibyście poznac opinie innych? Albo skomentowac pomysly innych - zapraszamy…...
  • Społeczności - Wszystko o Social Media i portalach społecznościowych bez których nie da się dziś żyć. Czy jedną z pierwszych rzeczy jakie robisz rano, jest zalogowanie…...
  • Marketing - najlepsze książki - Najlepsze książki o marketingu. Te książki musisz znać! Pozwolą Ci zrozumieć, jakimi prawami rządzić się internet i jak zrobić najlepszą …...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia na marketing i reklamę
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi reklamowe i marketingowe