|
|
|
na pewno widzieliście już nową reklamę Biedronki - co o niej sądzicie? Zauważyliście, jak długa ona jest ? Przekonuje Was? Jestem ciekawa Waszej opinii na ten temat.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Nie, mnie nie przekonuje. Ta pani, która tam wystepuje kojarzy mi się z akwizytorką i manipulatorką. Wolałam te reklamy które były wcześniej, bo przynajmniej były z humorem.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
BIEDRONKA JEST OGROMNYM ZAGROŻENIEM DLA POLSKIEGO HANDLU KTÓRY JEST BARDZO ROZDROBNIONY I NIE MA KAPITAŁU WIEC KAZDY NOWO POWSTAJĄCY SKLEP BIEDRONKI POWODUJE TO ZE LUDZIE W SKLEPACH TRADYCYJNYCH TRACA PRACE WRAZ ZTYM UBYWA MIEJSCA W CAŁYM EKOSYSTEMIE CZYLI HURTOWNIE DOSTAWCY PRODUCEŃCI LOKALNI ITP MOIM ZDANIEM A BYŁEM KLIENTEM BIEDRONKI JAKOSC PRODUKTÓW NIE JEST NAJLEPSZA CENY JEŻELI DOBRZE PORÓWNAC SĄ RÓWNIEZ NORMALNE A NIE JAK REKLAMUJA TANIE UWAŻAM ŻE BIEDRONKA JAK KAŻDY ZACHŁĄNNY KONCERN PRZESADZI Z EKSPANSJĄ SWOICH SKLEPÓW PO PROSTU LUDZIEM SIĘ ZNUDZI I NIE BĘDA TAM JUZ ROBIC ZAKUPÓW.
POZDRAWIAM
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
CO DO REKLAM BIEDRONKI JEST JEDEN FELER TYCH REKLAM SA TAK NACHALNE I TAK CZĘSTO EMITOWANE SA W TELEWIZJI ŻE JEST TO JUZ NIESMACZNE ZACHŁANOŚĆ ZAWSZE GUBI NAJBRADZIEJ SMUTNY JEST FAKT ŻE SĄ EMITOWNE MIĘDZY PRZERWĄ POMIĘDZY DOBRANOCKĄ I TRAFIAJA W DZIECI ABY RODZICÓW CIĄGNEŁ DO SKLEPÓW ZOSTAWIAM TO BEZ KOMENTARZA
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Linia biznesowa obrana przez firmę jest jak najbardziej słuszna, ale kampania promująca zmianę woła o pomstwę do nieba. Widać, że ktoś wyłożył na to kolosalne pieniądze (2-minutowe spoty w porze największej oglądalności), ale kreacja nie zachwyca... Sporo ciekawych uwag na ten temat można znaleźć tutaj.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Linia biznesowa obrana przez firmę jest jak najbardziej słuszna, ale kampania promująca zmianę woła o pomstwę do nieba. Widać, że ktoś wyłożył na to kolosalne pieniądze (2-minutowe spoty w porze największej oglądalności), ale kreacja nie zachwyca... Sporo ciekawych uwag na ten temat można znaleźć tutaj.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
@ Wojciech - co do jakości zgodzę się - nie zawsze jest najlepsza, choć są tam również produkty dobrej jakości w naprawdę atrakcyjnych cenach (np. niektóre makarony). Im mniej ludzie będą mieli pieniędzy, tym częściej będą tam robić zakupy. W przypadku, gdy nam samym brakuje, ciężko patrzeć na to, że kupując taniej psujemy rynek.
Co do samej reklamy - mi jakoś bardzo w oczy się nie rzuciła, więc nie mogę powiedzieć, by była nahalna.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|