• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Marka - Jurek Owsiak

(obserwuj)
Alexandra_Czubak

Co prawda, jubileuszowa akcja WOŚP już za nami, ale z racji tego, że w mediach rozpetała się istna burza odnośnie działalności Jurka Owsiaka, chciałam zapytać Was - jakie jest Wasze na ten temat? Popieracie? 

Link Cytuj

0
ollja

Przecież, gdyby nie ten człowiek, to wielu ludzi mogłoby dzisiaj nie być.....Jurek Owsiak uratował życie setkom dzieciaków w Polsce. Nie rozumiem tej nagonki na jego osobę. Ktoś w TV wypowiadał się, że kupowanie sprzętu dla szpitali to zadanie dla Państwa.....tiaaa...tyle, że pewnie, gdyby nie Owsiak, to w szpitalach nie byłoby nawet połowy tego sprzetu, co jest teraz. 

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Pewnie, że lepiej by było gdyby Państwo kupowało taki sprzęt. Ale nie ma na to kasy, więc dobrze, że ktoś potrafi taką akcję zorganizować, zachęcić ludzi do udziału w niej. To jest fajnie nie tylko dla szpitali, czy ogólnie społeczeństwa, ale też dla każdej osoby z osobna. Wrzucając nawet te parę złoty ma się poczucie, że się pomogło. A to poprawia humor :)

Ja własnie nie mogę zrozumieć taj nagonki na Owsiaka. Przecież jak ktoś nie chce dać kasy, to nie musi. Tym bardziej, że wolontariuszom nie wolno łazić po domach, więc nikogo nie nękają.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Marketing, Reklama
  • Firma od zera - Jak wlasny pomysl rozwinąc w skuteczny biznes? Jak zalozyc firme, pozyskac środki na jej dzialalnośc, przygotowac strategie rozwoju? Dzielimy sie sw…...
  • Reklamożercy - Jeśli lubisz oglądac reklamy, wyszukiwac wśród nich prawdziwe perelki, dyskutowac o kontrowersyjnych i ciekawych a takze takich które lepiej z daleka …...
  • POMYSŁ NA BIZNES - Myślicie o zalozeniu wlasnej firmy? Wpadliście na pomysl i chcielibyście poznac opinie innych? Albo skomentowac pomysly innych - zapraszamy…...
  • Społeczności - Wszystko o Social Media i portalach społecznościowych bez których nie da się dziś żyć. Czy jedną z pierwszych rzeczy jakie robisz rano, jest zalogowanie…...
  • Marketing - najlepsze książki - Najlepsze książki o marketingu. Te książki musisz znać! Pozwolą Ci zrozumieć, jakimi prawami rządzić się internet i jak zrobić najlepszą …...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia na marketing i reklamę
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi reklamowe i marketingowe