|
|
|
czasami firmy urządzają różne konkursy z fajnymi, atrakcyjnymi nagrodami... czy braliście kiedyś udział w jakimś konkursie? a może udało wam się wygrać?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
udział w konkursie brałam kilka razy, i rzeczywiście zdarzyło mi się wygrać, jednak nigdy nie były to wartościowe produkty - zaledwie jakieś gadźety reklamowe. a konkurs fajny ? raczej nie. nie uważam za fajne konkursów, gdzie trzeba wymyśleć hasło reklamowe, albo odpowiedziec na jakieś pytanie, a takich konkursów jest niestety najwiecej. chyba nie zdarzyło się trafić nigdzie na na prawdę ciekawy, fajny i oryginalny konkurs.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
pytanie - co to znaczy fajny konkurs?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
taki, który wymaga od uczestnika trocę kreatywności i fanatzji. zanagażowania. z tym, że potem wybór zwycięzcy jest dość subiektywny. i nie zawsze sprawieldiy. wymyślenie fajnego konkursu chyba jest na prawdę trudne.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
ollja: taki, który wymaga od uczestnika trocę kreatywności i fanatzji. zanagażowania. z tym, że potem wybór zwycięzcy jest dość subiektywny. i nie zawsze sprawieldiy. wymyślenie fajnego konkursu chyba jest na prawdę trudne. kreatywność? trzeba to dopercyzować, bo czy uważacie z akreatywny konkurs, gdzie trzeba wysłać ciekawe zdjęcie z wakacji, czy może taki, gdzie trzeba wymyśleć hasło reklamowe, a może - odpowiedzieć na pytanie dlaczego by się chciało wygrać właśnie taką, a nie inną nagrodę ? a może kreatywny konkurs to taki, gdzie uczestnik sam musi wykazać się pomysłem i zaskoczyć - zrobić, coś, na co nikt inny nie wpadł....
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Alexandra_Czubak:ollja: taki, który wymaga od uczestnika trocę kreatywności i fanatzji. zanagażowania. z tym, że potem wybór zwycięzcy jest dość subiektywny. i nie zawsze sprawieldiy. wymyślenie fajnego konkursu chyba jest na prawdę trudne. kreatywność? trzeba to dopercyzować, bo czy uważacie z akreatywny konkurs, gdzie trzeba wysłać ciekawe zdjęcie z wakacji, czy może taki, gdzie trzeba wymyśleć hasło reklamowe, a może - odpowiedzieć na pytanie dlaczego by się chciało wygrać właśnie taką, a nie inną nagrodę ? a może kreatywny konkurs to taki, gdzie uczestnik sam musi wykazać się pomysłem i zaskoczyć - zrobić, coś, na co nikt inny nie wpadł.... wymyślanie kreatywnych, fajnych, ciekawych i oryginalnych konkursów, powinno leżeć w gestii organizatora konkursu, a coraz czesciej ograniczają się oni do - chcecie konkurs - to wymyślcie sami.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
czy fajny konkurs to też taki, gdzie do wygrania są wartościowe nagrody ? no i co wg Was znaczy wartościowa nagroda?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|