• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

kupony rabatowe - lubimy?

(obserwuj)
ollja

mnóstwo tego - w prasie, na ulicach, w centrach handlowych, wszędzie wciskają nam kupony rabatowe na kolejne zakupy. co o tym sądzicie? lubicie, czy wręcz przeciwnie? nie macie czasem już dość tej ogromnej ilości kart i programów lojalnosciowych w waszych portfelach ? ja przez te wszystkie karty muszę kupować coraz większe portfele...przesada? 

Link Cytuj

0

racja, powinna być jedna i do wszystkiego. taki wspólny program lojalnościowy. dlaczego jeszcze nikt na to nie wpadł ? 

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak

są już przeciez punkty Payback. jedna karta, a punkty zbiera się w kilkunastu punktach, np,. na stacjach BP, Carrefourze, za abonament w sieci Orange itd...

Link Cytuj

0

ale co z tego zbierania punkty ? można je wymienić przynajmniej na jakieś wartościowe nagrody ? 

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak
~ dżankaa:

ale co z tego zbierania punkty ? można je wymienić przynajmniej na jakieś wartościowe nagrody ? 

tak. po to zbiera się punkty, żeby na coś je wymienić - na nagrody rzeczowe, albo kupony rabatowe. 

Link Cytuj

0
ollja

wszystko fajnie...tylko uzbierać odpowiednią ilość punktów, to wcale nie jest taka łatwa i prosta sprawa...to jest czasem długotrwwałe... 

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak
ollja:

wszystko fajnie...tylko uzbierać odpowiednią ilość punktów, to wcale nie jest taka łatwa i prosta sprawa...to jest czasem długotrwwałe... 

zgadza się - zazwyczaj trzeba uzbierać sporą ilość tych punktów, aby wymienić je na jakąś sensowną nagrodą...ale w sumie - czy jakbyście nie zbierali punktów, to nie robilibyście zakupów? te punkty są przy okazji, więc jakby nie patrzeć dostaje się nagrodę za darmo...bo i tak się robi zakupy, i tak....chyba, że ktoś specjalnie kupuje dla zdobycia punktów... 

Link Cytuj

0
ollja

czy zakupy grupowe wciąż rosną w siłę? bo ostatnio słyszałam, że coś niedobrego się dzieje w tej kwestii? to rpawda? 

Link Cytuj

0

ja właśnie zaczynam się do nich przekonywać, bo mam wrażenie, że ten cały boom już  minął, zrobiło się spokojniej i łatwiej wyhaczyć jakąś na prawdę ciekawą okazję. 

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak
ollja:

czy zakupy grupowe wciąż rosną w siłę? bo ostatnio słyszałam, że coś niedobrego się dzieje w tej kwestii? to rpawda? 

no niestety, pojawia się coraz więcej artykułów dotyczących tego, że zakupy grupowe, wcale nie są aż tak atrakcyjne, jak by się mogło wydawać, i te rabaty50-60-70% wcale takimi w rzeczywistości nie są, wiec nic dziwnego, że coraz więcej osób coraz bardziej ostrożnie podchodzi do tego tematu. niemniej jednak - jeśli wiadomo na co uważać, kupuje się z rozwagą, to nie nabije się człowiek w butelkę i wyhaczy prawdziwa okazję, bo takich wśród zakupów grupowych przecież też nie brakuje.  

Link Cytuj

0
ollja

ma ktoś linka do tego artykułu co był o zakupach grupowych, gdzie pisano właśnie o tym, że tak na prawdę to żadne rabaty i okazje? pamiętam, że był na jakimś serwisie, a nie mogę go znaleźć ;/

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Marketing, Reklama
  • Firma od zera - Jak wlasny pomysl rozwinąc w skuteczny biznes? Jak zalozyc firme, pozyskac środki na jej dzialalnośc, przygotowac strategie rozwoju? Dzielimy sie sw…...
  • Reklamożercy - Jeśli lubisz oglądac reklamy, wyszukiwac wśród nich prawdziwe perelki, dyskutowac o kontrowersyjnych i ciekawych a takze takich które lepiej z daleka …...
  • POMYSŁ NA BIZNES - Myślicie o zalozeniu wlasnej firmy? Wpadliście na pomysl i chcielibyście poznac opinie innych? Albo skomentowac pomysly innych - zapraszamy…...
  • Społeczności - Wszystko o Social Media i portalach społecznościowych bez których nie da się dziś żyć. Czy jedną z pierwszych rzeczy jakie robisz rano, jest zalogowanie…...
  • Marketing - najlepsze książki - Najlepsze książki o marketingu. Te książki musisz znać! Pozwolą Ci zrozumieć, jakimi prawami rządzić się internet i jak zrobić najlepszą …...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia na marketing i reklamę
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi reklamowe i marketingowe