• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

smsy w kinie

(obserwuj)
beyboss

trafiłem zupełnym przypadkiem na świetny filmik 

http://www.youtube.com/watch?v=1L3eeC2lJZs&feature=player_embedded

przyjęłoby się w Polsce? 

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak

myślę, że mogłoby dać radę. Jesteśmy coraz bardziej otwarci na wszelkiego typu nowości, więc czemu by nie?

Ja bym jeszcze miała taki pomysł na urozmaicenie seansów w kinie - w sieci niektórych kin, sale mają swoje nazwy, np. Kinder Bueno, Chocolate, itd....nie sadzicie, że fajnie by było, przy zakupie biletów do danej sali, dostawać produkt kryjący się pod tą nazwą?

Link Cytuj

0
ollja
Alexandra_Czubak:

myślę, że mogłoby dać radę. Jesteśmy coraz bardziej otwarci na wszelkiego typu nowości, więc czemu by nie?

Ja bym jeszcze miała taki pomysł na urozmaicenie seansów w kinie - w sieci niektórych kin, sale mają swoje nazwy, np. Kinder Bueno, Chocolate, itd....nie sadzicie, że fajnie by było, przy zakupie biletów do danej sali, dostawać produkt kryjący się pod tą nazwą?

już dawno o tym myślalałam...ale pewnie za drogie byłoby wprowadzenie tego w życie. czasem do zakupionych biletów dają cukierki Kopiko czy gumy orbit...ale biorąc dzisiejsze ceny biletów na prawdę mogli być coś dorzucać... 

a mnie też zastanawia jeszcze jedno - przy dzisiejszych cenach biletów, rozwoju techniki, popularności nośników BlueRay-ludzie ciągle chodzą do kina...a jednak nie potwierdziły się obawy, że popularność kin będzie spadać...

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak

bo jednak nie ma co porównywać oglądanie filmów w kinie a w domu...musicie przyznać, że to nie to samo. 

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak

bo jednak nie ma co porównywać oglądanie filmów w kinie a w domu...musicie przyznać, że to nie to samo. 

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

jak wejdzie Acta i nie będzie się dalo ogladać filmów w sieci to kina będą przeżywały prawdziwy boom. W ogóle przypuszcza się, że za Acta stoją właśnie wytwórnie filmowe. I tylko mydli się nam oczy, że chodzi o podróbki ciuchów i innych rzeczy. A chodzić może właśnie o to, żeby wykończyć portale, na których można za grosze w sieci filmy oglądać.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Marketing, Reklama
  • Firma od zera - Jak wlasny pomysl rozwinąc w skuteczny biznes? Jak zalozyc firme, pozyskac środki na jej dzialalnośc, przygotowac strategie rozwoju? Dzielimy sie sw…...
  • Reklamożercy - Jeśli lubisz oglądac reklamy, wyszukiwac wśród nich prawdziwe perelki, dyskutowac o kontrowersyjnych i ciekawych a takze takich które lepiej z daleka …...
  • POMYSŁ NA BIZNES - Myślicie o zalozeniu wlasnej firmy? Wpadliście na pomysl i chcielibyście poznac opinie innych? Albo skomentowac pomysly innych - zapraszamy…...
  • Społeczności - Wszystko o Social Media i portalach społecznościowych bez których nie da się dziś żyć. Czy jedną z pierwszych rzeczy jakie robisz rano, jest zalogowanie…...
  • Marketing - najlepsze książki - Najlepsze książki o marketingu. Te książki musisz znać! Pozwolą Ci zrozumieć, jakimi prawami rządzić się internet i jak zrobić najlepszą …...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia na marketing i reklamę
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi reklamowe i marketingowe