|
|
|
trafiłem zupełnym przypadkiem na świetny filmik http://www.youtube.com/watch?v=1L3eeC2lJZs&feature=player_embedded przyjęłoby się w Polsce?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
myślę, że mogłoby dać radę. Jesteśmy coraz bardziej otwarci na wszelkiego typu nowości, więc czemu by nie? Ja bym jeszcze miała taki pomysł na urozmaicenie seansów w kinie - w sieci niektórych kin, sale mają swoje nazwy, np. Kinder Bueno, Chocolate, itd....nie sadzicie, że fajnie by było, przy zakupie biletów do danej sali, dostawać produkt kryjący się pod tą nazwą?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Alexandra_Czubak: myślę, że mogłoby dać radę. Jesteśmy coraz bardziej otwarci na wszelkiego typu nowości, więc czemu by nie? Ja bym jeszcze miała taki pomysł na urozmaicenie seansów w kinie - w sieci niektórych kin, sale mają swoje nazwy, np. Kinder Bueno, Chocolate, itd....nie sadzicie, że fajnie by było, przy zakupie biletów do danej sali, dostawać produkt kryjący się pod tą nazwą? już dawno o tym myślalałam...ale pewnie za drogie byłoby wprowadzenie tego w życie. czasem do zakupionych biletów dają cukierki Kopiko czy gumy orbit...ale biorąc dzisiejsze ceny biletów na prawdę mogli być coś dorzucać... a mnie też zastanawia jeszcze jedno - przy dzisiejszych cenach biletów, rozwoju techniki, popularności nośników BlueRay-ludzie ciągle chodzą do kina...a jednak nie potwierdziły się obawy, że popularność kin będzie spadać...
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
bo jednak nie ma co porównywać oglądanie filmów w kinie a w domu...musicie przyznać, że to nie to samo.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
bo jednak nie ma co porównywać oglądanie filmów w kinie a w domu...musicie przyznać, że to nie to samo.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
jak wejdzie Acta i nie będzie się dalo ogladać filmów w sieci to kina będą przeżywały prawdziwy boom. W ogóle przypuszcza się, że za Acta stoją właśnie wytwórnie filmowe. I tylko mydli się nam oczy, że chodzi o podróbki ciuchów i innych rzeczy. A chodzić może właśnie o to, żeby wykończyć portale, na których można za grosze w sieci filmy oglądać.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|