• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Marka której jesteście wierni

(obserwuj)

czy macie jakąś taką swoją markę, której zawsze jesteście wierni ?

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak

no pewnie, że tak. Myślę, że każdy ma taką markę , której bez względu na wszystko jest wierny, i czego by nie próbował, i tak zawsze do niej wraca. Kobiety - na pewno mają taką markę wśród kosmetyków, choć na pewno - lubimy wypróbowywać nowości. A mężczyźni - hm....wydaje się mi się, że faceci są wierni zawsze marce telefonów komórkowych. 

Link Cytuj

0
ollja

ja zawsze jestem wierna kosmetykom - lubię nowości, to fakt, ale zawsze w łazience mam jeden słoiczek kremu, który zawsze muszę miec pod reką w razie jakiegoś nagłego przypadku. Myślę, że większość kobiet tak ma...  Poza tym  - całkowite zróżnicowanie, jeśli chodzi o marki inych rzeczy. Nie kupuję ciuchów w jednym tylko sklepie, nie nosze butów jednej tylko marki, i nie kupuję masła jednej tylko firmy ;-) Czy w ogóle są tacy ludzi? ;P

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak

są ;-) nie wiem, czy stety, czy nie-stety. Jednak i tacy ludzie są potrzebni, bo na nich zarabia się duże pieniądze. liczną grupę stanowią tutaj nastolatki, które zwracają dużą uwagę np. na markę jeansów. w pewnych środowiskach nosi się np. spodnie określonych firm. 

Link Cytuj

0

nie wiem, czy w przypadku mięsa można mówić o marce, ale w tym przypadku zawsze kupuję je u sprawdzonego dostawcy. nie kupiłabym w życiu nigdzie indziej. nie dziś - kiedy mówi sie o tylu przypadkach różnych goźnych bakterii. 

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak

najbezpieczniej jest kupować takie produkty jak mięso właśnie u jednego sprawdzonego dostawcy. podziwiam ludzi, którzy są w stanie kupić miejscu na targu, zwłaszcza latem, kiedy mięso nierzadko nie leży w lodówce, a po prostu na blacie i praży się w całej okazałości... 

Link Cytuj

0
ollja

a co z tą całą aferą z bakteriami e-coli w Niemczech?wyjaśniło się już coś? bo taki był szum, aż tu nagle wszystko ucichło, ja zatrzymałam się na informacji, że bakteria ta była na burakach, to ostateczna wersja? rzeczywiście na burakach było to paskudztwo ? 

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak

a rzeczywiście  - sprawa jak nagle wybuchla, tak i szybko ucichla. Ktoś coś wie? Coś słyszał? 

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Marketing, Reklama
  • Firma od zera - Jak wlasny pomysl rozwinąc w skuteczny biznes? Jak zalozyc firme, pozyskac środki na jej dzialalnośc, przygotowac strategie rozwoju? Dzielimy sie sw…...
  • Reklamożercy - Jeśli lubisz oglądac reklamy, wyszukiwac wśród nich prawdziwe perelki, dyskutowac o kontrowersyjnych i ciekawych a takze takich które lepiej z daleka …...
  • POMYSŁ NA BIZNES - Myślicie o zalozeniu wlasnej firmy? Wpadliście na pomysl i chcielibyście poznac opinie innych? Albo skomentowac pomysly innych - zapraszamy…...
  • Społeczności - Wszystko o Social Media i portalach społecznościowych bez których nie da się dziś żyć. Czy jedną z pierwszych rzeczy jakie robisz rano, jest zalogowanie…...
  • Marketing - najlepsze książki - Najlepsze książki o marketingu. Te książki musisz znać! Pozwolą Ci zrozumieć, jakimi prawami rządzić się internet i jak zrobić najlepszą …...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia na marketing i reklamę
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi reklamowe i marketingowe