• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Kampanie Reklamowe wszechczasów

(obserwuj)
Alexandra_Czubak

Są takie kampanie, które głęboko zapadają w pamięć i po latach wciąż się o nich pamięta. Oczywiście, w pozytywnym sensie;)

Pamiętacie takie kampanie? 

Ja polecam wszystkim do przypomnienia sobie reklamy Marki Mentos, które królowały  w TV na początku lat 90. Spot, kiedy kobieta łamie sobie obcas ...No i ta nieśmiertelna muzyczka...

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak

O. i jeszcze jedna genialna kampania z czasów lat 90. Pamiętacie markę Wash&go ? Mega eksluzywne szampony na włosów? Bardzo drogie, i bardzo trendy jak na tamte czasy. 

Link Cytuj

0
beyboss

Moim zdaniem najlepsze są reklamy Plusa z kabaretem. A pamiętne Kopytko...do dziś mnie śmieszy.

Link Cytuj

0
Alexandra_Czubak

to rzeczywiście była bardzo udana kampania reklamowa. ale dzisiejsze reklamy Plusa z udziałem kabaretu też są bardzo ciekawe i na poziomie, co dziś rzadko spotykane. 

Link Cytuj

0
ollja

a jaka jest najdroższa reklama na świecie? dysponujecie takimi informacjami ? jestem ciekawa, czego dotyczyła... 

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Marketing, Reklama
  • Firma od zera - Jak wlasny pomysl rozwinąc w skuteczny biznes? Jak zalozyc firme, pozyskac środki na jej dzialalnośc, przygotowac strategie rozwoju? Dzielimy sie sw…...
  • Reklamożercy - Jeśli lubisz oglądac reklamy, wyszukiwac wśród nich prawdziwe perelki, dyskutowac o kontrowersyjnych i ciekawych a takze takich które lepiej z daleka …...
  • POMYSŁ NA BIZNES - Myślicie o zalozeniu wlasnej firmy? Wpadliście na pomysl i chcielibyście poznac opinie innych? Albo skomentowac pomysly innych - zapraszamy…...
  • Społeczności - Wszystko o Social Media i portalach społecznościowych bez których nie da się dziś żyć. Czy jedną z pierwszych rzeczy jakie robisz rano, jest zalogowanie…...
  • Marketing - najlepsze książki - Najlepsze książki o marketingu. Te książki musisz znać! Pozwolą Ci zrozumieć, jakimi prawami rządzić się internet i jak zrobić najlepszą …...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia na marketing i reklamę
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi reklamowe i marketingowe