|
|
|
pytanie do Panów - co myślicie o kobietach - szefowych ?Pytanie do Pań - lepszy szef kobieta czy mężczyzna?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
a dlaczego uważasz, że jest to jakaś różnica?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
no oczywiście, że jest kolosalna różnica między kobietą -szefem, a mężczyzną-szefem. mężczyzna -szef moim zdaniem jest bardziej uległy, latwiej go przekonać do swoich racji, i wynegocjować podwyżkę. natomiast kobieta-szef - na każdym kroku będzie podkreślać, że zasłużyła na stanowisko szefowej i będzie nieugięta.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
~ mary_lu: no oczywiście, że jest kolosalna różnica między kobietą -szefem, a mężczyzną-szefem. mężczyzna -szef moim zdaniem jest bardziej uległy, latwiej go przekonać do swoich racji, i wynegocjować podwyżkę. natomiast kobieta-szef - na każdym kroku będzie podkreślać, że zasłużyła na stanowisko szefowej i będzie nieugięta. dlaczego kobieta musi udowadniać ? nie rozumiem takiego podejścia...
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
Myślę, że płeć nie jest tutaj decydująca. Może być świetna szefowa, może być świetny szef. Ale działa to też w drugą stronę. Wszystko zależy od człowieka, od jego doświadczenia, przygotowania i charakteru. Nie od płci.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
A więc, jakiej płci jest Wasz szef i jak układają się Wasm stosunki z nim ?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
mój szef jest męzczyzną i muszę przyznać, że lepszego szefa wymarzyć sobie bym nie mogła. od samego początku byliśmy po imieniu, bo jest w sumie niewiele starszy ode mnie. bardzo dobrze się dogadujemy - nigdy nie ma z niczym problemu, jest otwarty na wszekie moje propozycje. Tak więc - tylko pozazdroscic. Mam nadzieje, że nie jest to złudne... i że już ciągle tak będzie.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
ciekawe, jak się pracuje w firmie, gdzie są sami mężczyźni...czy w ogóle istnieją takie firmy , gdzie kobiet ze świecą szukać?
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|
|
|
|
a nie sądzicie, że w każdej firmie musi być kobieta na jakimś stanowisku ?to też wpływa na wizerunek takiej firmy, i buduje jakoś jej wiarygodność. ja szczerze mówiąc nie spotkałam się jeszcze z firmą, gdzie nie byłoby żadnej kobiety. choćby nie wiem jak męski zawód by to był, to jednak sekretarka, czy assystentka zawsze też jest.
Link Cytuj
|
|
|
0
|
|