• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Teatr Kwadrat wyrzucony.

(obserwuj)
zielak233

Dziś wlaśnie w TV mówili, ze teatr Kwadrat do końca października będzie w starym miejscu na Czackiego, a potem...bruk? Za dwa-trzy lata mają przejść do nowej siedziby a do tego czasu moze nawet objazdówka. Byliście kiedys tam?

Link Cytuj

0
zielak233

Wczoraj zagrali ostatni spektakl na Czckiego. Teraz przenosza się do dawnego kina Grunwald, a za kilka la może już do "siebie". Jak ja żałuję, że takie teatry są tylko w Warszawie.

Link Cytuj

0
bellis10

Tak ja byłam i szkoda ze teatr musiał sie przeenieść ,ale z tego co widze to dobrze sobie radzą z ta przeprowadzką i istnienie teatru KWADRAT nie jest zagrożone.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Chociaż tyle dobrego. Ja nie byłam, a chciałabym.

Link Cytuj

0
zielak233
adelajna_aa:

Chociaż tyle dobrego. Ja nie byłam, a chciałabym.

A dlaczego byś chciała?

Link Cytuj

0
bellis10

Teatr Kwadrat ma swoją nową siedzibe w Warszawie i ma sie bardzo dobrze, ale adresu nie pamietam, w lipcu i sierpniu maja wakacje

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Kultura, Sztuka
  • Film i Kino - Grupa ludzi lubiących świat dużego ekranu.
  • Religia, wiara - Miejsce na wymianę światopogladów w oparciu o swoją wiarę (lub jej brak), co nam daje, gdzie nas prowadzi, po co wierzyć? Pytania egzystencjalne.
  • Obrazy i nie tylko - ...coś dla miłośników sztuki....
  • Wszystko o Fotografii - Dla każdego coś dobrego: newsy, porady, sprzęt, obróbka, ciekawe zdjęcia, plotki i ciekawostki. Dla fotoamatorów i profesjonalistów ;) Zaprasza…...
  • Fotografia cyfrowa - Fotografia - pasja, hobby, praca, utrwalanie cennych chwil... każdy ma swój własny romans z fotografią. Od zdjęć wykonywanych na szybko małym a…...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Kultura, Sztuka
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Kultura, Sztuka