• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

religijni sportowcy, aktorzy

(obserwuj)
bellis10

znacie takich, którzy nie tylko pojedynczym słowem mówią o wierze?

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Mi się kojarzą głównie piosenkarze: np. ci z zespołu Tymoteusz, Armia. Ja akurat nie przepadam, ale jak nie słuchaliście nigdy to na pewno warto sięgnąc po jakąś ich płytę.

No i oczywiście Arka Noego.

Link Cytuj

0
zielak233

No, zdecydowanie Tomasz Adamek. Z resztą ostatnio było o nim głośno i przy kazdej okazji mówił o swojej wierze.

Link Cytuj

0
zielak233

Z resztą teraz jest taka akcja "Nie wstydzę się Jezusa" gdzie znani własnie sportowcy, aktorzy zachęcają do noszenia specjalniego 'wisiorka" z takim właśnie napisem.

Link Cytuj

0
bellis10
zielak233:

Z resztą teraz jest taka akcja "Nie wstydzę się Jezusa" gdzie znani własnie sportowcy, aktorzy zachęcają do noszenia specjalniego 'wisiorka" z takim właśnie napisem.

a mozna jakos go zakupić?

Link Cytuj

0
bellis10

Wracając do głównego tematu to ja mam w pamięci Jarosława Pazure, on kiedyś miał wypadek z tego co pamietam i od tego czasu zmienił swoje życie, zaczął prawdziwe wierzyc w Boga, kiedys o nim czytałam , ale jak jest teraz to nie wiem , czy dalej o tym głośno i jawnie mówi,

Link Cytuj

0
ak_acja

Jeśli chodzi o piosenkarzy to taką osobą wydaje mi się Krzysztof Krawczyk. Spośród polityków na pewno Lech Wałęsa. Aktorów i sportowców glośno mówiących o wierze w Boga nie kojarzę.

Link Cytuj

0
zielak233
bellis10:

Wracając do głównego tematu to ja mam w pamięci Jarosława Pazure, on kiedyś miał wypadek z tego co pamietam i od tego czasu zmienił swoje życie, zaczął prawdziwe wierzyc w Boga, kiedys o nim czytałam , ale jak jest teraz to nie wiem , czy dalej o tym głośno i jawnie mówi,

Chyba chodziło Tobie o Radosława Pazurę?

Link Cytuj

0

co człowiek deklaruje to jedno, a co ma w sercu to drugie, warto o tym pamiętać.

Link Cytuj

0
bellis10

tez tak mysle, nikt nie wiec co w duszy człowiekowi gra

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Kultura, Sztuka
  • Film i Kino - Grupa ludzi lubiących świat dużego ekranu.
  • Obrazy i nie tylko - ...coś dla miłośników sztuki....
  • Wszystko o Fotografii - Dla każdego coś dobrego: newsy, porady, sprzęt, obróbka, ciekawe zdjęcia, plotki i ciekawostki. Dla fotoamatorów i profesjonalistów ;) Zaprasza…...
  • Teatr - Niektórzy mówią "tu dzieje się żywa sztuka". Wszystko co o teatrze chcemy powiedzieć i się dowiedzieć.
  • Fotografia cyfrowa - Fotografia - pasja, hobby, praca, utrwalanie cennych chwil... każdy ma swój własny romans z fotografią. Od zdjęć wykonywanych na szybko małym a…...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Kultura, Sztuka
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Kultura, Sztuka