• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

obraz dla każdego

(obserwuj)
yazeer

chciałbym dać komuś w prezencie obraz... ale boję się, że nie trafie w gust tej osoby... czy możecie polecić jakiś obraz , albo motyw na obrazie, których jest uniwersalny i ponadczasowy ?

Link Cytuj

0
m-art-anka

Jeśli kobieta to kwiaty w wazonie.. maki albo słoneczniki są dość neutralne

Jeśli para to najlepiej coś symbolicznego typu żydek od pieniędzy, koń od szczescia i bogadztwa itp.

Zawsze można dać też jakiś sielankowy obrazek typu zachód słońca nad morzem czy lasek z jeziorkiem..

Dużo zależy od wnętrza czy przeważają nowoczesne dodatki czy tradycyjne

Jeśli nowoczesne formy to sprawa się trochę komplikuje bo główną role wtedy wazą kolory wnętrz typu czerwono czarny, biało srebrny itp

Link Cytuj

0
yazeer

w sumie termin juz minal ale moze sie kiedys zdecyduje na kupno obrazu.

obraz ma byc dla mojej mamy, wnetrze w starym stylu w pokoju kredensy, gabloty, sporo bibelotow. przewaza ciemne drewno. jest tez raczej nowoczesny kominek. tylko nie wiem czy kwiaty, bo kwiaty juz dostala..

Link Cytuj

0
zielak233

Mi się wydaje, że takie coś w stylu Picasso (czyli nie wiadomo o co chodzi) też jest w pewnien sposób neutralne, bo na tych obrazach każdy widzi co chce. taka jest moja opinia.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

a może zamiast obrazu jakąś graficzkę? Większośc, które widziałam pasuje do każdego typu wnętrza. Poza tym, to moim zdanie jesli chodzi o wnętrza, to większośc obrazów bedzie pasować, jesli dobrze dobierzemy ramy.

Link Cytuj

0
yazeer

a jak wyglada grafika? czy "graficzka"? nie wiem na czym polega roznica miedzy tym a obrazem.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

jest robiona zupełnie inną techniką. Grafiki z reguły są monobarwne (a przynajmniej ta jaką miałam na myśłi)

Link Cytuj

0
zielak233

Grafika kojarzy mi się z czymś a'la rysunek techniczny.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

może nie tyle rysunek ile bardziej szkic. przynajmniej ja o takiej grafice myślałam pisząc.

Link Cytuj

0
yazeer

mnie tez kojarzy sie z rysunkiem techicznym, ale tak sie zastanawiam ze dla kobiety to tak srednio. dla faceta owszem np grafika samochodu jesli grafika to wlasnie rysunek techniczny.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

wcześniej mi to z głowy wyleciało - ale jeśli chodzi o obraz na prezent to obojętne, czy dla kobiety, czy dla mężczyzny z pewnością nada się wizerunek Żyda. Podobno obraz Żyda w domu jest na pieniądze.

Link Cytuj

0
madalogo

Ja bym poleciła jakiś rysunek, szkic w klimacie fashion illustration np coś w tym klimacie http://www.daviddownton.com/fashion.html. Kobiety lubią takie rzeczy :)

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

kapitalne :)

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Kultura, Sztuka
  • Film i Kino - Grupa ludzi lubiących świat dużego ekranu.
  • Religia, wiara - Miejsce na wymianę światopogladów w oparciu o swoją wiarę (lub jej brak), co nam daje, gdzie nas prowadzi, po co wierzyć? Pytania egzystencjalne.
  • Wszystko o Fotografii - Dla każdego coś dobrego: newsy, porady, sprzęt, obróbka, ciekawe zdjęcia, plotki i ciekawostki. Dla fotoamatorów i profesjonalistów ;) Zaprasza…...
  • Teatr - Niektórzy mówią "tu dzieje się żywa sztuka". Wszystko co o teatrze chcemy powiedzieć i się dowiedzieć.
  • Fotografia cyfrowa - Fotografia - pasja, hobby, praca, utrwalanie cennych chwil... każdy ma swój własny romans z fotografią. Od zdjęć wykonywanych na szybko małym a…...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Kultura, Sztuka
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Kultura, Sztuka