• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

muzeum i galerie - jak często

(obserwuj)
_kasiuuula_

Jak często chodzicie do muzeum albo galerii na jakieś wystawy? Częściej niż raz w miesiącu, częściej niż raz w roku, rzadziej?

Link Cytuj

0
ak_acja

Niestety, zbyt rzadko niż bym chciała. Jeśli uda mi się trafić raz na pół roku na jakąś wystawę to jest to już sukces.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Raz na pół roku to i tak nie tak źle. Ja znam osoby, który nigdy same nie poszły na żadną wystawę (nie licząc tych ze szkoły)

Link Cytuj

0
ak_acja
_kasiuuula_:

Raz na pół roku to i tak nie tak źle. Ja znam osoby, który nigdy same nie poszły na żadną wystawę (nie licząc tych ze szkoły)

Nie miałam tutaj na myśli dużych, znanych wystaw, bo na te zdarza mi się trafiać jeszcze radziej. Raczej niewielkie wystawy w galeriach, lub odwiedziny w miejskim muzeum.

Link Cytuj

0

dalej jest tak jak z czasów szkolnych pamiętam, ze muzea w poniedzialki sa nieczynne a w srody wejscie jest za free?

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Kultura, Sztuka
  • Film i Kino - Grupa ludzi lubiących świat dużego ekranu.
  • Religia, wiara - Miejsce na wymianę światopogladów w oparciu o swoją wiarę (lub jej brak), co nam daje, gdzie nas prowadzi, po co wierzyć? Pytania egzystencjalne.
  • Wszystko o Fotografii - Dla każdego coś dobrego: newsy, porady, sprzęt, obróbka, ciekawe zdjęcia, plotki i ciekawostki. Dla fotoamatorów i profesjonalistów ;) Zaprasza…...
  • Teatr - Niektórzy mówią "tu dzieje się żywa sztuka". Wszystko co o teatrze chcemy powiedzieć i się dowiedzieć.
  • Fotografia cyfrowa - Fotografia - pasja, hobby, praca, utrwalanie cennych chwil... każdy ma swój własny romans z fotografią. Od zdjęć wykonywanych na szybko małym a…...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Kultura, Sztuka
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Kultura, Sztuka