• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Wystawa której grzech nie obejrzeć?

(obserwuj)
_kasiuuula_

Na jaka wystawę byście się wybrali nawet jakby była 200- 500km od Waszego miasta zamieszkania?

Link Cytuj

0
yazeer

zabralbym dziewczyne na wystawe Fridy no i Kenta

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Kenta nie znam, a teraz nie mam znów za dobrego neta, więc nie mam jak sobie w google wpisać. Ale na pewno Kenta, nie Klimta?

Link Cytuj

0
yazeer

Klimta, masz racje, nie wiem czemu mi sie pomylilo :P dzieki :)

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

A to jak Klimta to też bym się wybrała. Jak będzie gdzieś w Polsce to nawet możemy się zgadać i jechac w tym samym czasie, bo ja też jego twórczością jestem zachwycona. 

A jak ktoś z Was byłby na Pomorzu to zajrzyjcie do muzeum w Chojnicach. W bramie po schodkach na górę. nardzo fajna wystawa - bo i historia zmieni Chojnickiej i jak byłam to na samej górze była bardzo fajna wystawa Papua-Nowa Gwinea. Zdjęcia, ale też wyroby : ozdoby, ciuchy itp. Naprawde fajnie zobaczyć.

Link: chojnicemuzeum.pl/

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Kultura, Sztuka
  • Film i Kino - Grupa ludzi lubiących świat dużego ekranu.
  • Religia, wiara - Miejsce na wymianę światopogladów w oparciu o swoją wiarę (lub jej brak), co nam daje, gdzie nas prowadzi, po co wierzyć? Pytania egzystencjalne.
  • Wszystko o Fotografii - Dla każdego coś dobrego: newsy, porady, sprzęt, obróbka, ciekawe zdjęcia, plotki i ciekawostki. Dla fotoamatorów i profesjonalistów ;) Zaprasza…...
  • Teatr - Niektórzy mówią "tu dzieje się żywa sztuka". Wszystko co o teatrze chcemy powiedzieć i się dowiedzieć.
  • Fotografia cyfrowa - Fotografia - pasja, hobby, praca, utrwalanie cennych chwil... każdy ma swój własny romans z fotografią. Od zdjęć wykonywanych na szybko małym a…...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Kultura, Sztuka
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Kultura, Sztuka