• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

plakat jako obraz

(obserwuj)
_kasiuuula_

co myślicie o oprawianiu plakatów w ramy i wieszaniu zamiast obrazów?

Link Cytuj

0
zielak233

W sumie to wyjdzie z tego obraz więc nie widzę problemu. Kwestia gustu.

Link Cytuj

0
yazeer

ja tez mysle ze to nie jest nic zlego. mysle tez ze kiedys jak ludzie nie mieli pieniedzy na obrazy, wycinali np z kalendarzy rozne obrazki i oprawiali w ramki. teraz pewnie tez tak robia.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

dlatego pytałam, bo mnie właśnie te wycinanki z kalendarzy i kserówki widoków morza jakoś strasznie rażą. Jak już ja bym miała u siebie wieszać plakat to musiałby być na tyle mistrzowski, że sam Andy Warhol nie mógłby się go powstydzić.

Link Cytuj

0
yazeer

hehehhe to mogłoby być trudne, ale możnaby np. stworzyć prostą mozaikę np. z konturów kwiatów czy coś w tym stylu. moim zdaniem jeśli mamy jakieś banalne i nawet niezbyt ładne obrazki, i jeśli mamy ich kilka to można stworzyć coś z niczego, jakiś styl.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Kultura, Sztuka
  • Film i Kino - Grupa ludzi lubiących świat dużego ekranu.
  • Religia, wiara - Miejsce na wymianę światopogladów w oparciu o swoją wiarę (lub jej brak), co nam daje, gdzie nas prowadzi, po co wierzyć? Pytania egzystencjalne.
  • Wszystko o Fotografii - Dla każdego coś dobrego: newsy, porady, sprzęt, obróbka, ciekawe zdjęcia, plotki i ciekawostki. Dla fotoamatorów i profesjonalistów ;) Zaprasza…...
  • Teatr - Niektórzy mówią "tu dzieje się żywa sztuka". Wszystko co o teatrze chcemy powiedzieć i się dowiedzieć.
  • Fotografia cyfrowa - Fotografia - pasja, hobby, praca, utrwalanie cennych chwil... każdy ma swój własny romans z fotografią. Od zdjęć wykonywanych na szybko małym a…...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Kultura, Sztuka
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Kultura, Sztuka