• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

portret

(obserwuj)

orientujecie się może ile kosztuje namalowanie obrazu na zamówienie ?

nie zależy mi na żadnym znanym nazwisku malarza.

chciałbym zrobić komuś prezent na urodziny i właśnie dać taki namalowany tej osoby portret .

chciałbym jednak znać cenę - aha i nie chodzi mi o takich ulicznych malarzy co to stoją i malują karyaktury.

tylko taki na prawdę elegancki portret....

Link Cytuj

0
yazeer

masz moze na mysli jakies plotno, farby etc.? ale taki portret ulicznego rysownika bo tak bym go raczej nazwal tez moze byc elegancki, wystarczy oprawic w elegancka rame :P

Link Cytuj

0

no raczej myślałem o obrazie na płotnie. wtedy to już elegancja sama w sobie, a rama tylko dodatkiem jest, dopełniającym dzieła ;-)

karykatury ulicznych rysowników nawet nie oprawił bym w ramki, bo by mi było szkoda kasy na coś takieo;-) jeśli już to jakas antyrama... i raczej na prezent dla kogoś w charakterze żartu.

Link Cytuj

0
m-art-anka

Przyjmę zlecenie. Koszt ok 300zł

Link Cytuj

0
Aronia_2010

Chętnie namaluję portret, maluję od lat, Moje obrazy są tu: http://annarona.digart.pl/diga rty/ Mały portret, np. 25 cm na 25 cm kosztuje około 300 zł, 100 cm X 70 cm kosztuje około 2000 zł

Aronia_2010 wyedytował tego posta w dniu 2010-03-15 15:10:31

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Fajny pomysł na prezent:)

adelajna_aa wyedytował tego posta w dniu 2010-03-15 16:23:06

Link Cytuj

0
yazeer

a jakie teraz sie maluje portrety? sa jakies nowe "trendy" na portrety? bo kiedys to pamietam bardzo popularne byly portrety nowozencow, albo jakiejs kobiety w  stylu Zosia z "Pana Tadeusza". jak jest teraz?

Link Cytuj

0
zielak233

Osobiście nie chciałbym swojego portretu na ścsianie. Jakbym dostał taki prezent to schowałbym go w szafie. Jakoś mi nie przypadają do gustu portrety. Poza obrazami świętych. Ale wiadomo, każdy ma inny gust.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Moja siostra cioteczna od lat zajmuje się malowaniem portretów. Ma skończone malarstwo. Gdyby ktoś był zainteresowany to proszę pisać do mnie to podam do niej kontakt. A swoją drogą, muszę jej szepnąc, żeby tutaj wystawiła swoją ofertę.

Link Cytuj

0
madalogo

Ja maluję portrety na zamówienie i cena zależy przede wszystkim od wielkości, stopnia trudności itp. Nie ma jednego określonego stylu w portrecie, ale generalnie w malarstwie panuje minimalizm. Żadnych kiczowatych portretów a la Zosia z Pana Tadeusza czy portret na tle tapety :) 

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Kultura, Sztuka
  • Film i Kino - Grupa ludzi lubiących świat dużego ekranu.
  • Religia, wiara - Miejsce na wymianę światopogladów w oparciu o swoją wiarę (lub jej brak), co nam daje, gdzie nas prowadzi, po co wierzyć? Pytania egzystencjalne.
  • Wszystko o Fotografii - Dla każdego coś dobrego: newsy, porady, sprzęt, obróbka, ciekawe zdjęcia, plotki i ciekawostki. Dla fotoamatorów i profesjonalistów ;) Zaprasza…...
  • Teatr - Niektórzy mówią "tu dzieje się żywa sztuka". Wszystko co o teatrze chcemy powiedzieć i się dowiedzieć.
  • Fotografia cyfrowa - Fotografia - pasja, hobby, praca, utrwalanie cennych chwil... każdy ma swój własny romans z fotografią. Od zdjęć wykonywanych na szybko małym a…...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Kultura, Sztuka
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Kultura, Sztuka