• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Polecane nowości

(obserwuj)
Pierwsza strona Poprzednia strona 1  |  2   z  2
"Slumdog - człowiek z ulicy" jest na podstawie ksiazki która jest super - "kto wygra miliard?". Oba polecam

Link Cytuj

0
Serie o Indianie Jonesie, Naga broń, Terminator, Jestem Legendą zawsze i wszędzie mogę obejrzeć.

Link Cytuj

0
"Estern promises" nie znam polskiego tytułu - doskonały film o rosyjskiej mafii.

Link Cytuj

0
Niedawno byłem w kinie na dosyć śmiesznej, amerykańskiej komedii. Polecam Kac Vegas.

Link Cytuj

0

"Narzeczony mimo woli" - typowa amerykańska komedia romantyczna ale o dziwo całkiem znośna.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

"bucket list" to na dvd - plejada gwiazd i bardzo ciekawa historia.

Link Cytuj

0
yazeer

a czy ktoś już widzial "Przerwane objęcia"  z Penelope Cruz?

Kurcze, chciałem się wybrać na ten film..a teraz patrze i już w niektórych kinach ledwie go grają ...

Link Cytuj

0
lukas-izyda

AVATAR - wyczesany na maxa, świetne efekty specjalne i scenariusz. polecam gorąco. Miło sie ogląda szczególnie w wersji 3d.

Link Cytuj

0
yazeer

a nie ma tam za duzo fantastyki? chcialem na to pojsc ale fantastyka jakos mnie nie kreci..

Link Cytuj

0
adelajna_aa

"pan i pani killer" warto!

Link Cytuj

0
yazeer

mnie raczej nie podobał się ten film, powtórka Pana i Pani Smith a ten był zdecydowanie lepszy!

yazeer wyedytował tego posta w dniu 2010-08-30 16:11:03

Link Cytuj

0

wczoraj byłem w kinie obczaić nowości - i nic zupełnie mnie nie zainteresowało. Ne wiem, czy to z powodu końca wakacji nic dobrego nie grają, czy po prostu pechowy termin wybrałem.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

A "salt" widzieliście?

Link Cytuj

0
zielak233

Salt nie widziałem, ale wygląda jak kolejny Mission Imposible, Ścigany, albo Tożsamość Bournea. Ja polecam gorąco Incepcję, bo byłem wczoraj i jest świetny.

Link Cytuj

0
Pierwsza strona Poprzednia strona 1  |  2   z  2
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Kultura, Sztuka
  • Religia, wiara - Miejsce na wymianę światopogladów w oparciu o swoją wiarę (lub jej brak), co nam daje, gdzie nas prowadzi, po co wierzyć? Pytania egzystencjalne.
  • Obrazy i nie tylko - ...coś dla miłośników sztuki....
  • Wszystko o Fotografii - Dla każdego coś dobrego: newsy, porady, sprzęt, obróbka, ciekawe zdjęcia, plotki i ciekawostki. Dla fotoamatorów i profesjonalistów ;) Zaprasza…...
  • Teatr - Niektórzy mówią "tu dzieje się żywa sztuka". Wszystko co o teatrze chcemy powiedzieć i się dowiedzieć.
  • Fotografia cyfrowa - Fotografia - pasja, hobby, praca, utrwalanie cennych chwil... każdy ma swój własny romans z fotografią. Od zdjęć wykonywanych na szybko małym a…...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Kultura, Sztuka
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Kultura, Sztuka