• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Polecane nowości

(obserwuj)
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Czy był ktoś ostatnio w kinie na filmie godnym uwagi? A może wpadło komuś w ręce dobre dvd?

Link Cytuj

0
W dolinie Elah- wstrząsajacy film o tym co wojna robi z człowieka i konfrontacja postaw żołnierzy "dawnych" wojen rewelacyjny Tomie Lee Johns z obecnymi- Irak plus zaangażowana politycznie Susan Sarandon. Dla ludzi o mocnych nerwach.

Link Cytuj

0
rubia15
Nie zdążyłam do kina ale widziałam na dvd - Pokuta, dla tych którzy lubią obrazy wojny, romantyczne uczucia i trochę sobie popłakać " w moim przypadku to nie było trochę"

Link Cytuj

0
Dla niektórych może się wydawać przesadzony ale ja polecam "Indiana Jones i Świątynia Kryształowej Czaszki".

Link Cytuj

0
właśnie wyszło na DVD American Gangster, polecam!

Link Cytuj

0
Też widziałem - film wart uwagi.

Link Cytuj

0
Mi się bardzo podobało "jestem legendą".

Link Cytuj

0
teraz obejrzałam "morderstwo w Oksfordzie" i bardzo polecam.

Link Cytuj

0
Był już ktoś na "Mrocznym Rycerzu"? Jaka jest wasza opinia?

Link Cytuj

0
Ja idę w czwatrtek, ale moja siostra już była i jest zachwycona. A nie jest fanką gatunku.

Link Cytuj

0
Dzisiaj miałem nieprzyjemność być na Pile V. Pierwszy raz byłem na tego typu filmie w kinie. Zdecydowanie odradzam.

Link Cytuj

0
hania_oferia
Sam tytuł zdecydowanie mnie zniechęca..Widziałam całkiem niezłe "Tajne przez poufne", momentami płakałam ze śmiechu ale też dłuższymi momentami choć pewnie narażę się fanom braci Cohen trochę się nudziłam...

Link Cytuj

0
Mi się podobała pierwsza "Piła". Tam oprócz morza krwi, było napięcie i klimat. Każda następna byłą gorsza, więc na piątkę się chyba nawet nie skuszę...

Link Cytuj

0
W tej części zaraz na początku jest wszystko wyjaśnione więc napięcie jest zerowe. Jest właśnie tylko morze krwi. Byliście na "To nie tak jak myślisz kotku"? Muszę przyznać, że mało mnie śmieszyło. Chyba "Testosteron" tak podniósł poprzeczkę jeśli chodzi o polskie komedie. Na Tajne przez poufne mam zamiar się wybrać, bo słyszałem wiele dobrego, a tu kolejna raczej pozytywna opinia:"

Link Cytuj

0
Ja ostatnio wreszcie obejrzałam "lejdis". I baaaardzo polecam, choć nowość to była dawno temu...

Link Cytuj

0
A co Twoim zdaniem "pomijając fakt, że były to całkiem różne filmy" było lepsze Lejdis czy Testosteron? Moim zdaniem ten drugi film i co dziwne większość kobiet jakie znam to potwierdza. Zresztą moim zdaniem Lejdis zamiast być "odpowiedzią" na Testosteron był filmem bardzo dla facetów.

Link Cytuj

0
Nie dokończyłam "testosteronu", co samo w sobie jest odpowiedzią z jednej strony. Ale z drugiej chcę się do niego przymierzyć jeszcze raz - może wtedy będę bardziej obiektywna. Na razie wybieram lejdis.

Link Cytuj

0
Radzę zobaczyć w kinie "dość często wznawiają" całkiem inny efekt, szczególnie przy pełnej sali.

Link Cytuj

0
berenika_21
Wg mnie Lejdis było lepsze. Na obu byłam w kinie i oba wydawały mi się całkiem śmieszne....ale możne rzeczywiscie to efekt pełnej sali kinowej...

Link Cytuj

0
Ciekawy film to "Dziwny przypadek Benjamina Buttona" mam kilka uwag, ale warto obejrzeć, choć jest długi.

Link Cytuj

0
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Kultura, Sztuka
  • Religia, wiara - Miejsce na wymianę światopogladów w oparciu o swoją wiarę (lub jej brak), co nam daje, gdzie nas prowadzi, po co wierzyć? Pytania egzystencjalne.
  • Obrazy i nie tylko - ...coś dla miłośników sztuki....
  • Wszystko o Fotografii - Dla każdego coś dobrego: newsy, porady, sprzęt, obróbka, ciekawe zdjęcia, plotki i ciekawostki. Dla fotoamatorów i profesjonalistów ;) Zapras…...
  • Teatr - Niektórzy mówią "tu dzieje się żywa sztuka". Wszystko co o teatrze chcemy powiedzieć i się dowiedzieć.
  • Fotografia cyfrowa - Fotografia - pasja, hobby, praca, utrwalanie cennych chwil... każdy ma swój własny romans z fotografią. Od zdjęć wykonywanych na szybko mały…...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Kultura, Sztuka
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Kultura, Sztuka