• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Luck

(obserwuj)

czy ktoś coś wiecej wie o tym nowym serialu na HBO ?

Link Cytuj

0

tam ponoć występuje Weronika Rosati.

Link Cytuj

0
zielak233

wiem tylko tyle, że występuje...Weronika Rosati i Dustin Hoffman.

Link Cytuj

0
yazeer

ciekawe jak nasza Polka daje sobie rade, ja nie widzialem jeszcze tego serialu.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Ja nie mam HBO, a wy macie?

Link Cytuj

0
bellis10

ponoc weronika jest chwalona za role, ciekawe czy ten SERIAL  przejdzie kiedys w TVP?

Link Cytuj

0
yazeer

musialby byc naprawde popularny, jak na razie chyba tylko House przebil sie z takich zagranicznych seriali, czy moze sie myle..?

Link Cytuj

0
zielak233

a np. "Zagubieni" to co?

Link Cytuj

0
bellis10

o Zagubionych juz nie pamietam, a Housa ogladam , jakos wciąż wciąga ,

Link Cytuj

0
ak_acja
zielak233:

a np. "Zagubieni" to co?

serial Zagubieni po początkowym szumie moim zdaniem dośc szybko stracił popularność. Inny serial wyprodukowowany przez HBO, o którym było głośno to Rzym. Niestety nie wiem, czy trafił do TVP.

Link Cytuj

0
zielak233

Moim zdaniem jeśli jest puszczane kilka sezonów serialu to znaczy, że jest on popularny. Inne seriale, które mi przychodzą do głowy to "niesmiertelny" Ostry dyżur i jego nowa wersja "chirurdzy".

Link Cytuj

0
yazeer

nie no musze sie zgodzic z Zielakiem, nie zastanowilem sie nad tymi serialami a faktycznie jest ich troche. co do zagubionych to pierwsze serie byly swietne. pozniej juz nie wiadomo bylo o co chodzi i sie zniechecilem. chirurgow ani ostrego duzyru nie ogladalem ale teraz przyszedl mi na mysl serial wszyscy kochaja raymonda, teraz jest polska wersja serialu ktora moim zdaniem jest fatalna.. a Wy co myslicie o oryginale i polskiej wersji?

yazeer wyedytował tego posta w dniu 2012-02-15 18:12:58

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Kultura, Sztuka
  • Religia, wiara - Miejsce na wymianę światopogladów w oparciu o swoją wiarę (lub jej brak), co nam daje, gdzie nas prowadzi, po co wierzyć? Pytania egzystencjalne.
  • Obrazy i nie tylko - ...coś dla miłośników sztuki....
  • Wszystko o Fotografii - Dla każdego coś dobrego: newsy, porady, sprzęt, obróbka, ciekawe zdjęcia, plotki i ciekawostki. Dla fotoamatorów i profesjonalistów ;) Zaprasza…...
  • Teatr - Niektórzy mówią "tu dzieje się żywa sztuka". Wszystko co o teatrze chcemy powiedzieć i się dowiedzieć.
  • Fotografia cyfrowa - Fotografia - pasja, hobby, praca, utrwalanie cennych chwil... każdy ma swój własny romans z fotografią. Od zdjęć wykonywanych na szybko małym a…...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Kultura, Sztuka
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Kultura, Sztuka