• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Bitwa Warszawska 1920

(obserwuj)
yazeer

byliscie? jak wrazenia?

Link Cytuj

0
ak_acja

Negatywne recenzje skutecznie mnie zraziły do wybrania się na ten film. Ale chetnie poznam Wasze opinie. Dziennikarze i krytycy nie są przecież nieomylni.

Link Cytuj

0

nie wybieram sie, ale jak sie nadarzy jakaś okazja to zobacze

Link Cytuj

0
yazeer

ja chyba na to pojde o ile cos mnie nie zniecheci tak jak Ciebie Akacjo. to pierwszy polski film 3D wiec chyba warto zobaczyc. po za tym tematyka jest mocna.

Link Cytuj

0
yazeer:

ja chyba na to pojde o ile cos mnie nie zniecheci tak jak Ciebie Akacjo. to pierwszy polski film 3D wiec chyba warto zobaczyc. po za tym tematyka jest mocna.

to napisz potem co uważasz o tym filmie. też bym poszedł, ale w tym miesiącu rady nie da.

Link Cytuj

0
zielak233

jak dla mnie połaczenie komercji z tego typu fabułą się gryzie i jakoś nie ciągnie mnie do tego typu kina. Myślę, że równie dobrzemógłbym pójść na amerykańskie kino akcji, ale pewnie się myle w całości opinii.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Ja bym zobaczyła:)

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Kultura, Sztuka
  • Religia, wiara - Miejsce na wymianę światopogladów w oparciu o swoją wiarę (lub jej brak), co nam daje, gdzie nas prowadzi, po co wierzyć? Pytania egzystencjalne.
  • Obrazy i nie tylko - ...coś dla miłośników sztuki....
  • Wszystko o Fotografii - Dla każdego coś dobrego: newsy, porady, sprzęt, obróbka, ciekawe zdjęcia, plotki i ciekawostki. Dla fotoamatorów i profesjonalistów ;) Zaprasza…...
  • Teatr - Niektórzy mówią "tu dzieje się żywa sztuka". Wszystko co o teatrze chcemy powiedzieć i się dowiedzieć.
  • Fotografia cyfrowa - Fotografia - pasja, hobby, praca, utrwalanie cennych chwil... każdy ma swój własny romans z fotografią. Od zdjęć wykonywanych na szybko małym a…...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Kultura, Sztuka
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Kultura, Sztuka