• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

kabarety

(obserwuj)
bellis10

lubicie jakieś oglądać, albo jakiś satyrków. ?

Link Cytuj

0
ak_acja

właściwie wszystkie kabarety lubię: Moralnego Niepokoju, Neonówkę, Ani Mru mru, Mumio, Kabaret Młodych Panów,

Nie przepadam za to za Smoleniem, Pietrzakiem, Kryszakiem i Dańcem.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Moralnego niepokoju to mój nr 1:)

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

A ja najbardziej chyba Ani Mru Mru lubię :). Dla mnie są genialni. Za to nie przepadam za Łowcy . B

Link Cytuj

0
bellis10

Ja lubie Dańca, Kryszak do mnie nie przemawia, Oni mają trudniej tak sobie mysle, od kaabretów  bo są sami na scenie i mogą liczyć tylko na siebie.

Link Cytuj

0
zielak233

moim zdaniem poziom kabaretów znacznie spadł w ostatnich 2-3 latach. Pamiętacie jaki szał robili Ani Mru Mru kilka lat temu? (np. "hipermarket") Albo NeoNówka? Też lubię Dańca, bo uważam, ze on cały czas trzyma poziom. Ale lubię ogladać Kabaretowy Klub Dwójki.

Link Cytuj

0
ak_acja

zgadzam się z przedmówcą - również wydaje mi się, że poziom się obniżył. Więcej teraz stawia się na typowe gagi, niż na inteligentne skecze.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

wyżej jeszcze o Halamie nie wspomniałam. Jeszcze jego bardzo lubię z kabareciarzy.

Link Cytuj

0
skynet86allegro

Tylko i wyłącznie Łowcy.B

Inni się nie liczą.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Lowcy są absolutnie doskonali!

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Ja się z Wami nie zgodzę. Łowcy niczym nie zaskakują, bazują na seplenieniu i przekręcaniu słów. Lubię absurdalny humor, ale nie do tego stopnia.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Kultura, Sztuka
  • Religia, wiara - Miejsce na wymianę światopogladów w oparciu o swoją wiarę (lub jej brak), co nam daje, gdzie nas prowadzi, po co wierzyć? Pytania egzystencjalne.
  • Obrazy i nie tylko - ...coś dla miłośników sztuki....
  • Wszystko o Fotografii - Dla każdego coś dobrego: newsy, porady, sprzęt, obróbka, ciekawe zdjęcia, plotki i ciekawostki. Dla fotoamatorów i profesjonalistów ;) Zaprasza…...
  • Teatr - Niektórzy mówią "tu dzieje się żywa sztuka". Wszystko co o teatrze chcemy powiedzieć i się dowiedzieć.
  • Fotografia cyfrowa - Fotografia - pasja, hobby, praca, utrwalanie cennych chwil... każdy ma swój własny romans z fotografią. Od zdjęć wykonywanych na szybko małym a…...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Kultura, Sztuka
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Kultura, Sztuka