• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

dobry film w tv w najbliższym czasie

(obserwuj)
adelajna_aa

Jeśli planujecie coś objerzeć, piszcie tu z parodniowym wyprzedzeniem. Może reszta też sie skusi i nie przegapi. Ja wciaż nie mam tv, ale teraz jestem u rodziców, więc chętnie obejrzę:)

Link Cytuj

0
yazeer

dzisiaj widzialem reklamowke tvp1 na wiosne, kilka fjnych filmow bedzie ale jeszcze nie wiadomo kiedy.

Link Cytuj

0
zielak233

ostatnio widziałem zapowiedzi "ale kino" na marzec, całkiem ciekawe filmy proponują.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

dzisiaj leciało Monachium. Też film warty zobaczenia. Ale już po ptokach.

A jak chodzi o Ale kino to na ich stronie jest konkurs. Wysyła się maila i można wygrać bilet do kina. Ciężko gona ich stronie znaleźć, ale jak wpiszecie w google "Brunet"+ ale kino +bilety do kina to powinno wyskoczyć.

Link Cytuj

0
bellis10

w zeszły piątek w tvn był zmierzch, zdziwiłam sie pozytywnie,

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Dobrea gra aktorska, fabuła?

Link Cytuj

0
zielak233

pewnie się zdziwiła bellis, że leci w tv bo to przecież takich hicior był, że pół świata w wieku "nastu lat" oglądało. a takie szybko do tv nie trafiają.

Link Cytuj

0
bellis10

gra aktoraska mi sie podoba, dzieczyna gra jak dla mnie bardzo dobrze,a fabula? miłośc miedzy wampirem a zwyklą smiertelniczką, nic oryginalnego, ale jak dla mnie moze być.

Link Cytuj

0
ak_acja

W tym tygodniu filmem który z całą pewnością trzeba zobaczyć jest Lektor - w poniedziałek o 23:40 na jedynce (późno, ale film był bardzo głośny)

Link Cytuj

0
zielak233

ja w wielkim poście nie ogladam telewizji więc pewnie wiele stracę. no ale o to chodzi...

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Niezłe wyrzeczenie. Ja bym nie dała rady. Nie korci Cię, żeby wziąc pilota i poklikać po kanałach?

Link Cytuj

0
bellis10

ja również mam troche postu od telewizji. widać to dość popularne wyrzeczenie.

Link Cytuj

0
zielak233
_kasiuuula_:

Niezłe wyrzeczenie. Ja bym nie dała rady. Nie korci Cię, żeby wziąc pilota i poklikać po kanałach?

czasem tak, choć głównie z powodu braku informacji, które normlnie pochłaniałem seriami.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

ale radia słuchasz?

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

jutro (czyli w sobote) na Jedynce o 21:20 Katyń Wajdy. Sama nie wiem, czy obejrzę, ale piszę,w razie jakby ktoś chciał zobaczyć. Strasznie głośno było o tym filmie.

a w niedzielę o 20:15 Pan Tadeusz. Pewnie wszyscy widzieli, ale można bez końca :) Chocby ze względu na Telimenę )

A w poniedziałek na Filmboxie Frida :) Jak ktoś nie widział to koniecznie zobaczyć trzeba :)

No nie! we wtorek też dobry film: na filmboxie o 22:05 Koniec z Hollywood Woodego Allena

Nic tylko siedzieć przed tv :)

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

a co polecacie do oglądania w Święta?

Link Cytuj

0
yazeer

wczoraj były wyznania gejszy. dziś nic specjalnego jak dla mnie, ale jutro będzie Przylądek strachu z Robertem De Niro i Nickiem Nolte, i Ocean's Twelve, co więcej to nie wiem.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Ocean's Twelve - fajny film. Obejrzyjcie jak macie czas

Link Cytuj

0
yazeer

zapomniales ze wczoraj byl bond.. teraz generalnie w tv ciagle kabarety i sopot leci, wiec filmow na tych standartowych kanalach niewiele

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Kultura, Sztuka
  • Religia, wiara - Miejsce na wymianę światopogladów w oparciu o swoją wiarę (lub jej brak), co nam daje, gdzie nas prowadzi, po co wierzyć? Pytania egzystencjalne.
  • Obrazy i nie tylko - ...coś dla miłośników sztuki....
  • Wszystko o Fotografii - Dla każdego coś dobrego: newsy, porady, sprzęt, obróbka, ciekawe zdjęcia, plotki i ciekawostki. Dla fotoamatorów i profesjonalistów ;) Zaprasza…...
  • Teatr - Niektórzy mówią "tu dzieje się żywa sztuka". Wszystko co o teatrze chcemy powiedzieć i się dowiedzieć.
  • Fotografia cyfrowa - Fotografia - pasja, hobby, praca, utrwalanie cennych chwil... każdy ma swój własny romans z fotografią. Od zdjęć wykonywanych na szybko małym a…...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Kultura, Sztuka
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Kultura, Sztuka