• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

The Doors

(obserwuj)
ak_acja

Kochani, nie wiem, czy Was to zainteresuje, ale wyczytałam w gazecie, że ma się pojawić nowy film o The Doors. Myślę, że nawet dla samej muzyki warto się na niego bedzie wybrać.

Link Cytuj

0

ja z cała pewnością się wybiore.

A dla niezdecydowanych daje linka do obszernego opisu filmy:

http://www.stopklatka.pl/wydar zenia/wydarzenie.asp?wi=67597

Link Cytuj

0
zielak233

Z całym szacunkiem, ale to odgrzewane będą kotlety. Są obrazy wybitne, które w wielu formach będa dobre, ale po co komu powtórka filmu-dokumentu? Muzykę można posłuchać w tradycyjny sposób.

Link Cytuj

0
yazeer

moze i bedzie film, w kazdym razie moja kolezanka byla w teatrze na spektaklu o the doors, mowila ze bylo swietne i bardzo jej sie podobalo, jednak nic wiecej nie wiem

Link Cytuj

0
ak_acja

na spektakl również bardzo chętnie bym się wybrała. Pamiętasz może w którym teatrze był wystawiany i czy jest jeszcze grany?

Co do filmu, to oczywiście może sie okazać, tak jak napisał zielak (odgrzewane kotlety), ale może również okazać się bardzo ciekawym filmem, biorąc pod uwagę perspektywę czasu.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

we wczorajszej Angorze też polecali ten film.

Link Cytuj

0
yazeer

nie wiem w ktorym teatrze i chyba niestety juz nie graja, bo moja dziewczyna chciala sie na to wybrac ale kolezanka powiedziala ze juz nie graja. tak mi sie wydaje, ale moze trzeba poszukac.

Link Cytuj

0
zielak233

Do teatru to jeszcze bym poszedł, bo teatr to magia, co by nie grali.

zielak233 wyedytował tego posta w dniu 2010-08-24 14:30:15

Link Cytuj

0
yazeer

do teatru jednak nie chodze, ale masz racje jest tam inny klimat, a jeszcze jak graja historię The Doorsów ktorzy sami w sobie byli magiczni to juz tworzy sie maksymalna bajka.

Link Cytuj

0
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Kultura, Sztuka
  • Religia, wiara - Miejsce na wymianę światopogladów w oparciu o swoją wiarę (lub jej brak), co nam daje, gdzie nas prowadzi, po co wierzyć? Pytania egzystencjalne.
  • Obrazy i nie tylko - ...coś dla miłośników sztuki....
  • Wszystko o Fotografii - Dla każdego coś dobrego: newsy, porady, sprzęt, obróbka, ciekawe zdjęcia, plotki i ciekawostki. Dla fotoamatorów i profesjonalistów ;) Zaprasza…...
  • Teatr - Niektórzy mówią "tu dzieje się żywa sztuka". Wszystko co o teatrze chcemy powiedzieć i się dowiedzieć.
  • Fotografia cyfrowa - Fotografia - pasja, hobby, praca, utrwalanie cennych chwil... każdy ma swój własny romans z fotografią. Od zdjęć wykonywanych na szybko małym a…...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Kultura, Sztuka
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Kultura, Sztuka