• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

letnie promocje w kinach

(obserwuj)
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona

wiecie coś o nich? co roku zawsze były jakieś zniżki itp. a teraz wchodzę na stronę multikina i nic nie widać.

Link Cytuj

0
yazeer

chca zarobic :P

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Ja też jestem zawiedziona brakiem promocji.

Link Cytuj

0
yazeer

moze jeszcze cos bedzie, choc rzeczywiscie prawie polowa wakacji juz przeszla a tu nic. zarobiliby wiecej chyba gdyby te promocje jednak byly, byloby wieksze zainteresowanie.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

patrzyłam na stronie cinema city, ale też nic nie ma.

Link Cytuj

0
ak_acja

rzeczywiście brakuje w tym roku promocji, obniżek cen itp. Myślę, że to by rozruszało trochę kina w sezonie wakacyjnym.

Link Cytuj

0

pewnie myślą, że repertuar się sam obroni. A szkoda.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

no kilka hitów jest. m.in ten Shrek. Na niego dużo ludzi sie wybierze. Co nie zmienia faktu, że promocje być powinny.

Link Cytuj

0
zielak233

U mnie w kinie czasem rzucą takie promocje, że kot napłakał. Np. jak weźmiesz drugą osobę to masz 2 zł taniej bilet czy coś.

Link Cytuj

0

no teraz mi sie jeszcze przypomnialo ze w którymś kinie w środy jak sie ma telefon w orange ma sie jakąś zniżke. Ale nie wiem dokładnie na czym ta promo polega.

Link Cytuj

0
zielak233

Wyczytałem, że w Multikinie jest do końca sierpnia promocja dla posiadaczy aktywnych telefonów w sieci 36,6. Wykupuje siękarnet za 36,60 zł i po okazaniu sms'a z przynależnością do tej sieci wchodzi się na dowolny film ile się chce do końca wakacji. Wiecej na stronie multikina w dziale promocji.

Link Cytuj

0

podbijam wątek, już co prawda nie o letnie, a o jesienne promocje chodzi. Krucho u mnie z kasą, a jest kilka filmów na które bym poszedł. Może coś o jakiś promocjach wiecie?

Link Cytuj

0
yazeer

caloroczna promocja w cinema city "srody z orange". niestety tak duzo ludzi juz to wykupuje ze w czwartek juz nie ma kodow. ale w zeszlym tygodniu udalo mi sie upolowac wiec skorzystamy i w ta srode kino.

Link Cytuj

0
yazeer

caloroczna promocja w cinema city "srody z orange". niestety tak duzo ludzi juz to wykupuje ze w czwartek juz nie ma kodow. ale w zeszlym tygodniu udalo mi sie upolowac wiec skorzystamy i w ta srode kino.

Link Cytuj

0
zielak233

ja może skorzystam z wymiany punktów z era premia na bilet do cinemacity.

Link Cytuj

0
ak_acja

wymiana punktów z era premia wydaje mi się mało opłacalna. Zbyt dużo punktów potrzeba na bilet. Osobiście z mężem wolimy zbierać na darmowe minuty.

A jak wygląda ta promocja z orange? Czy trzeba iść z telefonem? czy wystarczy zapisać kod?

Link Cytuj

0
yazeer

wysylasz sms dostajesz kod w smsie zwrotnym, przy kasie trzeba powiedziec kod i trzy ostatnie cyfry numeru komorkowego, koszt sms jak za zwyklego wiec nie trzeba bawic sie w jakies dodatkowe koszty

Link Cytuj

0
ak_acja

Czyli tak na dobrą sprawę nie muszę zrobić tego ze swojego telefonu, a mogę np. z telefonu kogoś z rodziny?

Link Cytuj

0
bellis10
zielak233:

ja może skorzystam z wymiany punktów z era premia na bilet do cinemacity.

tez bym tak chciała zrobić, ale niestety do kina musze jechać ok 50 km i mało mi sie to jakoś opłaca, nawet jak mam jeden bilet za darmo

Link Cytuj

0
_kasiuuula_
_lukrecjusz_:

podbijam wątek, już co prawda nie o letnie, a o jesienne promocje chodzi. Krucho u mnie z kasą, a jest kilka filmów na które bym poszedł. Może coś o jakiś promocjach wiecie?

Co piątek w Wyborczej są konkursy sms, gdzie można wygrać bilety do kina. Trzeba trafić smsem najbliżej podanej przez nich godziny. Mi się jeszcze nie udało, ale koleżanka już kilka razy coś trafiła.

Link Cytuj

0
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Kultura, Sztuka
  • Religia, wiara - Miejsce na wymianę światopogladów w oparciu o swoją wiarę (lub jej brak), co nam daje, gdzie nas prowadzi, po co wierzyć? Pytania egzystencjalne.
  • Obrazy i nie tylko - ...coś dla miłośników sztuki....
  • Wszystko o Fotografii - Dla każdego coś dobrego: newsy, porady, sprzęt, obróbka, ciekawe zdjęcia, plotki i ciekawostki. Dla fotoamatorów i profesjonalistów ;) Zaprasza…...
  • Teatr - Niektórzy mówią "tu dzieje się żywa sztuka". Wszystko co o teatrze chcemy powiedzieć i się dowiedzieć.
  • Fotografia cyfrowa - Fotografia - pasja, hobby, praca, utrwalanie cennych chwil... każdy ma swój własny romans z fotografią. Od zdjęć wykonywanych na szybko małym a…...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Kultura, Sztuka
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Kultura, Sztuka