• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

co warto zobaczyć w TV

(obserwuj)
1  |  2  |  3  |  4   ... z  5   Następna strona Ostatnia strona
ak_acja

Jak co roku w wakacje masa powtórek w tv. Dla mnie to dobrze, bo będę miała czas wieczorami ponadrabiać zaległości. Zakładam ten wątek, byśmy mogli wpisywać tutaj te filmy, które mają być wyświetlane w telewizji i które są warte polecenia.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

mi to że teraz są same powtórki nie bardzo się podoba. Ale zerknij sobie na program Kultury, bo tam ostatnio dużo fajnych starych filmów pokazują. A i też tych trochę nowszych dobrych można znaleźć. Żałuję, że nie mam HBO, bo tam jest masa fajnych filmów.

Link Cytuj

0
zielak233

Ja osobiście też nie przepadam za wakacyjnymi powtórkami. Z resztą te powtórki to głównie seriale, które taśmowo puszczają, aby na jesień dobić do aktualnego stanu i kontynuować serie. Chociaż dr. House'a nigdy za dużo:)

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

wczoraj np. lecialo Pulp Fiction. Ale jak się zorientowałam to już trwało i nie zdązyłam tutaj napisać

Link Cytuj

0
adelajna_aa

A krzyżaków zrekonstrułowanych ogladaliście?

Link Cytuj

0
yazeer

ja nie ogladalem, swoja droga sam chetnie obejrzalbym Pulp Fiction, dobry film i szkoda ze takich czesciej nie puszczaja w tv

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

krzyżaków też jeszcze nie widziałam. I właściwie to nie wiem, czy będę oglądać. Starą wersję widziałam masę razy, więc ta odnowiona tylko chyba kolorami mogłaby mnie zaskoczyć. Bo na czym, odświeżeniem obrazu ta rekonstrukcja miała polegać?

Link Cytuj

0
yazeer

mnie tez sie wydaje ze tylko na tym, polepszone zostana obraz i dzwiek.

Link Cytuj

0
ak_acja

ja chętnie obejrzę. Tylko pewnie zanim pusztą to w telewizji to jeszcze trochę potrwa.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

jutro będzie fajna komedia na polsacie. Depresja gangstera. Jak nie wiedzieliście to sobie zobaczcie, bo ja już widziałam kilka razy i zawsze mnie śmieszy.

Link Cytuj

0
ak_acja

Co prawda już po fakcie, ale zachęcam do śledzenia programu Polonia. Kilka dni temu przypadkowo włączyłam i trafiłam na doskonałe widowisko - piosenki i wiersze Edwarda Stachury w nowej aranżacji. Aż się łza w oku zakręciła.

Link Cytuj

0
yazeer

na tvp info podobno wieczorami i nocą puszczają fajne dokumenty i naprawdę dobre. swoją droga nie ogladam tej stacji i to chyba dlatego ze przez cały dzień lecą tam informacje jak sama nazwa wskazuje ale już kilka osób mówiło mi o tych ciekawych dokumentach

Link Cytuj

0

lubie dokumenty. muszę zernąć w program, może coś dla siebie znajdę. A dzisiaj mogę polecić film na Hallamrku - detektyw Foyle. kryminał osadzony w czasach tuż po wojnie.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

a dzisiaj na canal+ bedzie ten polski film Ciacho. ja niestety nie zobaczę, bo canal+ nie mam, ale myślę, ze warto zobaczyć, bo nie tak dawno w kinach był i dosyć mocno go reklamowali

Link Cytuj

0
zielak233

JA osobiście nie lubie takie typu filmów. Jak dla mnie to bezwartościowy i nic nie noszący szajs. Ale czasem trzeba sobie takim czymś głowę zaśmiecić dla rozrywki. Jednak jak już to wolę jakieś bezdenne kino akcji niż polskie pseudo komedie.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

tu się zgodzę, że polskie komedie są coraz gorsze. Ale i tak je oglądam :)

Link Cytuj

0
ak_acja

Festiwal w Opolu. Póki co nie zachwyca, ale oglądam. Zachęcam do wymiany opinii na temat tego typu festiwali transmitowanych przez telewizję.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

mi tylko kabarety się podobały. nawet ten chłopak który wygrał debiuty jakoś mnie nie zachwycił.

Link Cytuj

0
zielak233

Kabarety zawsze, bo chętnie się słucha prawdy o nas samych w formie żartu.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

ciekawe co się dzieje z Ani Mru Mru - bo ich bardzo dawno w telewizji nie widziałam.

Link Cytuj

0
1  |  2  |  3  |  4   ... z  5   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Kultura, Sztuka
  • Religia, wiara - Miejsce na wymianę światopogladów w oparciu o swoją wiarę (lub jej brak), co nam daje, gdzie nas prowadzi, po co wierzyć? Pytania egzystencjalne.
  • Obrazy i nie tylko - ...coś dla miłośników sztuki....
  • Wszystko o Fotografii - Dla każdego coś dobrego: newsy, porady, sprzęt, obróbka, ciekawe zdjęcia, plotki i ciekawostki. Dla fotoamatorów i profesjonalistów ;) Zaprasza…...
  • Teatr - Niektórzy mówią "tu dzieje się żywa sztuka". Wszystko co o teatrze chcemy powiedzieć i się dowiedzieć.
  • Fotografia cyfrowa - Fotografia - pasja, hobby, praca, utrwalanie cennych chwil... każdy ma swój własny romans z fotografią. Od zdjęć wykonywanych na szybko małym a…...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Kultura, Sztuka
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Kultura, Sztuka