• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

nowości na wakacje

(obserwuj)
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
_kasiuuula_

Macie jakies info jakie nowości pojawia się u nas w kinach w wakacje?

Link Cytuj

0
ak_acja

przyznam, że w ogóle się tym nie interesowałam - latem wolę spedzać czas na powietrzu niż w kinie. i mam nadzieję, że w tym roku pogoda dopisze na tyle, że ogladanie filmów bede mogła zostawic sobie na jesień.

Link Cytuj

0
yazeer

rzeczywiscie, zgadzam sie do przedmowczyni. zdecydowanie czesciej jezdze do kina jesienia i zima niz latem. chyba ze jest cos co naprawde jest warte obejrzenia.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

no, tylko, że jak lato jest deszczowe to nie bardzo jest co robić.

Link Cytuj

0
zielak233

Żona namawia mnie na "Green Zone" czy jakoś tak z Mattem Damonem, a poza tym czytałem, że mają grać kolejnącześć "Zmierzchu". Osobiście chyba wybiorę się z synami na Toy Story 3.

Link Cytuj

0
yazeer

na toy story mimo ze sam jeszcze nie mam dzieci sam bym sie wybral. o kolejnej czesci zmierzchu tez slyszalem. a Matta Damona lubie, uwazam ze to dobry mlody aktor. a jakiego typu jest ten film z nim w roli glownej jak sie domyslam?

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

O ! nowy Zmierzch brzmi zachęcająco :)

Link Cytuj

0
yazeer

wiedzialem. pewnie moja dziewczyna jak sie dowie to tez bedzie chciala pojsc choc jest raczej antyfanka tej sagi.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

ja czekam z niecierpliwościa na nowego Shreka.

Link Cytuj

0

a w wakacje ma byc Shrek?

Link Cytuj

0
yazeer

tak ma byc. ja chetnie pojde na "salt" z Angelina Jolie i Olbrychskim

Link Cytuj

0
zielak233
yazeer:

na toy story mimo ze sam jeszcze nie mam dzieci sam bym sie wybral. o kolejnej czesci zmierzchu tez slyszalem. a Matta Damona lubie, uwazam ze to dobry mlody aktor. a jakiego typu jest ten film z nim w roli glownej jak sie domyslam?

Matt Damon jest amerykańskim żołnieżem na misji w Afganistanie i tam zostaje wplątany w aferę. No i oczywiście ucieka i próbuje się z tego oczyścić. Akcja niezła. Trochę Bourne'a przypomina ale zapowiada się ciekawie.

Link Cytuj

0
adelajna_aa

A idziecie na "pan i pani killer"

Link Cytuj

0
yazeer

mialem pojsc z dziewczyna w ta srode oczywiscie, ale pojdziemy pewnie za tydzien. zdamy relacje jak cos.

Link Cytuj

0
ak_acja

na Pan i Pani Killer raczej się nie wybieram. Ale może na Shreka - pod warunkiem, że pojawi się na przełomie lipca i sierpnia. Akurat ma do mnie przyjechac siostra z dziećmi, więc może wspólnie się wybierzemy.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

a ja bym poszła, bo fajne ma recenzje. Ale jakbym miała wybierać czy Zmierzch czy Pan i Pani Killer to zdecydowanie Zmierzch

Link Cytuj

0
yazeer

Pan i Pani Killer, hmm kolejna produkcja amerykanska, niczym nie rozniaca sie od pozostalych.. raczej nie polecam.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

no właśnie, teraz te amerykańskie komedie jakoś coraz mniej są śmieszne. Albo ja się już za wybredna zrobiłam.

Link Cytuj

0
yazeer

wczoraj byłem na "Salt" i powiem że to kolejna amerykańska typowa sensacja. owszem są momenty że trzyma w jakimś tam napięciu ale nie zachwycił mnie ten film. nie żałuję że poszedłem, chociażby ze względu na Olbrychskiego ale myślę że sam film nie zapadnie mi w pamięci.

Link Cytuj

0
ak_acja

Salt to jeden z tych filmów, na który nie dałabym sie namówić. Twoja opinia jeszcze mnie w tym utwierdziła.

Link Cytuj

0
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Kultura, Sztuka
  • Religia, wiara - Miejsce na wymianę światopogladów w oparciu o swoją wiarę (lub jej brak), co nam daje, gdzie nas prowadzi, po co wierzyć? Pytania egzystencjalne.
  • Obrazy i nie tylko - ...coś dla miłośników sztuki....
  • Wszystko o Fotografii - Dla każdego coś dobrego: newsy, porady, sprzęt, obróbka, ciekawe zdjęcia, plotki i ciekawostki. Dla fotoamatorów i profesjonalistów ;) Zapras…...
  • Teatr - Niektórzy mówią "tu dzieje się żywa sztuka". Wszystko co o teatrze chcemy powiedzieć i się dowiedzieć.
  • Fotografia cyfrowa - Fotografia - pasja, hobby, praca, utrwalanie cennych chwil... każdy ma swój własny romans z fotografią. Od zdjęć wykonywanych na szybko mały…...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Kultura, Sztuka
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Kultura, Sztuka