• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

kino - jak często

(obserwuj)
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
_kasiuuula_

Jak często chodzicie do kina? raz w miesiącu? częściej, rzadziej?

Link Cytuj

0
adelajna_aa

Myślę że raz w miesiacu albo rzadziej.

Link Cytuj

0
ak_acja

zdecydowanie rzadziej, nad czym ubolewam. Właściwie to w kinie bywamy nie częściej niż raz na 3 miesiące.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

no to podobnie jak ja. A czemu nie częściej? bo za mało czasu, czy dlatego, ze ceny trochę przesadzone?

Link Cytuj

0
yazeer

problem polega chyba na tym ze glownie chodzimy do kina w weekendy bo wtedy mamy troche wolniejszego czasu, a niestety w te dni bilety sa drozsze..

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

Niektóre kina na szczęście robią fajne promocje. Np w multikinie którymś widziałam, że we wtorki bilety są po 14zł. Szkoda tylko że u mnie w mieście jest jedynie cinema city i to w 2 miejscach.

Link Cytuj

0
yazeer

z taka promocja sie nie spotkalem. no ale teraz to wszystko drozeje, wiec w sumie nie ma co sie dziwic.

Link Cytuj

0
zielak233

Ostatnio byłem w kinie rok temu.

Link Cytuj

0
ak_acja

o to widzę, że jednak moje 3 miesiące nie wypadają tak najrzadziej.

Ja się Wam kochani przyznam do jeszcze jednego powodu dlaczego rzadko chodzimy do kina - nie umiemy się zdecydować na co iść i w końcu plan wyjścia spełza na niczym.

Link Cytuj

0

więcej oglądam na komputerze niż w kinie, ale tak raz na 2 - 3 miesiące to jednak kino odwiedzam. Teraz w maju na tego nowego Robin Hooda chce koniecznie iść

Link Cytuj

0
zielak233

Ja rzeczywiście jak już to mam problem z wyborem, ale najczęściej brak czasu. Teraz w TV jest tyle wyboru, że zawsze znajdzie się cos dobrego. I potem człowiekowi żal czasu i pieniędzy na kino.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

a w ogóle to Wam powiem jaka ściema - jak szłam ostatnio do kina to patrzeliśmy na necie na stronie kina na ceny. Wg cenika z neta miało być 18zł, a okazało się przy kasie, że 22. Żeby na oficjalnej stronie kina tak kłamali, to już jest przesada.

Link Cytuj

0
ak_acja

to faktycznie niemiła niespodzianka. Może nie popatrzyłaś na ceny weekendowe? bo nie wydaje mi się, by kino nie uaktualniało cennika.

Link Cytuj

0
yazeer

a wlasnie wczoraj jak rezerwowalem bilety w internecie to sie okazalo ze w jankach w cinema city jest promocja co srody, jeden bilet w cenie jednego. wiec chyba jesli do kina to w srody bedziemy jezdzic :P

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

O ciekawe czy u mnie w Cinema też tak jest. Będę musiała przejśc spytać, bo wtedy to naprawdę można by nawet co tydzień chodzić :)

Link Cytuj

0
zielak233

A czy u was istnieją jeszcze jakies małe, stare kina czy tylko multipleksy? Bo u mnie jeszcze dwa, trzy lata temu było ostatnie z trzech takich kin w mieście, ale niestety zlikwidowali. A tam ceny były w okolicach 8 zł za seans.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

u mnie jest ośrodek kultury filmowej i tam wyświetlane są te mniej komercyjne filmy. Do niedawna był też DKF, ale coś mi się obiło o uszy, że już go nie ma. NAjgłupsze, że z multipleksów mamy 2 te same kina.

Link Cytuj

0
yazeer

w warszawie to ja kojarze dwa: kino muranow i kino ochota, ale teraz jest tam teatr krystyny jandy. napewno jest jeszcze kilka starych kin w stolicy, ale ja nie znam ich.

Link Cytuj

0
ak_acja

zdecydowanie bardziej wolę małe kameralne sale kinowe niż multipleksy. Mimo, że fotele najczęściej do najwygodniejszych nie należą, tworzy się klimat oglądania filmu.

Yazer, domyślam się, że promocja o której pisałeś polega na tym, że w cenie 1 biletu dostaje się dwa? bo dość niejasno to napisałeś.

Link Cytuj

0
_kasiuuula_

zaletą multipleksów jest to, że można kupić popcon oraz to, że filmy grane są o róznych godzinach iw róznych salach i nie ma problemu z dostaniem się na film na który się chce iść.

Link Cytuj

0
1  |  2   z  2   Następna strona Ostatnia strona
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Kultura, Sztuka
  • Religia, wiara - Miejsce na wymianę światopogladów w oparciu o swoją wiarę (lub jej brak), co nam daje, gdzie nas prowadzi, po co wierzyć? Pytania egzystencjalne.
  • Obrazy i nie tylko - ...coś dla miłośników sztuki....
  • Wszystko o Fotografii - Dla każdego coś dobrego: newsy, porady, sprzęt, obróbka, ciekawe zdjęcia, plotki i ciekawostki. Dla fotoamatorów i profesjonalistów ;) Zapras…...
  • Teatr - Niektórzy mówią "tu dzieje się żywa sztuka". Wszystko co o teatrze chcemy powiedzieć i się dowiedzieć.
  • Fotografia cyfrowa - Fotografia - pasja, hobby, praca, utrwalanie cennych chwil... każdy ma swój własny romans z fotografią. Od zdjęć wykonywanych na szybko mały…...
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia Kultura, Sztuka
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi Kultura, Sztuka