• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Domeny PL !

(obserwuj)

Zapraszam wszystkich do lektury: http://www.blog.uuf.pl/2008/da rmowe-domeny-pl/
Tak tak to na prawde darmowe domeny ! Nie jak w przypadku nazwa.pl gdy po wybraniu domen wyskakuje nam cena 12 zł. Na ovh można zamówić za darmo i bez zobowiązań.

Link Cytuj

0
Coś ten podany przez Ciebie adres nie chce działać. Może podałeś nieprawidłowo?

Link Cytuj

0

ja polecam domeny na www.cba.pl

sam korzystam, sprawdziłem i...na prawdę działa. Więc polecam!

Link Cytuj

0
buliq

Home.pl oferuje do 3 darmowych domen na rok bez zobowiązań. Sam skorzystałem (2 już kupione)

Link Cytuj

0
yazeer

z home.pl to ja niestety nie mam dobrych wspomnień...

niby wszędzie reklamują się , że darmowe itd...ale po pełnej rejestracji, okazuje się, że darmowe tylko dla firm, a klient indywidualny musi zapłacić...nie są to oczywiście jakieś duże kwoty, bo na cały rok to chyba 25 zł...mimo wszystko do dziś denerwują mnie te zajawki o darmowych domenach...

Link Cytuj

0

W home.pl w promocji 'siejemy zgroszenie' po roku przyszła faktura na ~120zł.

Link Cytuj

0
buliq

Najpierw trzeba przeczytać regulaminy ... Mi do tej pory nic nie przyszło a nie raz kożystałem z ich usług. Prawda mogli by  gdzieś tłustym dużym drukiem napisać TYLKO DLA FIRM (jak w przypadku serwerów)

Link Cytuj

0

Oczywiście regulamin przeczytałem, faktura nie była za miniony rok, tylko jej opłacenie skutkowało automatycznym przedłużeniem umowy o kolejny rok. I w ten sposób z zakupionych 7 domen zostałem przy 1.

Link Cytuj

0

Z tego co wiem to home.pl oferuje zakup domen bardzo tanio jednak ich przedłużenie to już 120 zł za sztukę. Dlatego nie polecam. Jeśli ktoś jest chętny to mogę zaoferować przedłużenie domeny za 85 brutto.

Link Cytuj

0
didesign

OVH oferuje domenę PL za 10 PLN i odnowienie po roku za 45 PLN :)

didesign wyedytował tego posta w dniu 2010-05-06 23:15:25

Link Cytuj

0

www.ugu.pl

Darmowy serwer i domena, korzystam i jestem zadowolny. Baza MySQL, konta pocztowe, możliwość wstawienia 3 domen. Aktywacja dodatkowych opcji czy też dodania domeny lub konta pocztowego trwa max 5 min.

Link Cytuj

0
zielak233

Generalnie nie uważam, że opłata rzędu 40-50 zł/ rok to jakieś wielkie pieniądze za wszystkie te rzeczy związane z kontem. Jeśli chcę mieć stronkę typu "moja_nazwa.pl" lub "moja_nazwa.eu" to chyba jednak będzie trzeba gdzieś zapłacić.

Link Cytuj

0

Polecam www.uti.pl

Domeny - odnowienia .pl za 57 zł + vat i to nie jest promocja poza tym możesz w każdej chwili poprosić o kod autinfo. Dostejesz też na start 10 zł więc już masz 47 zł

Do tego za poleconego znajomego 5 zł więc 10 znajomych i odnowienie gratis.

Zresztą masa innych ciekawych usług

Link Cytuj

0

http://www.dropped.pl/

chyba najtańsze odnowienia z wszystkich oferowanych tu stron ;)

Link Cytuj

0

Ja sam skorzystałem z oferty Hekko http://www.hekko.pl/domeny.htm l i uważam, że jest to bardzo dobra oferta - sam jestem zadowolony

Link Cytuj

0
maestro58
didesign:

OVH oferuje domenę PL za 10 PLN i odnowienie po roku za 45 PLN :)

Czy jest ktokolwiek kto może przebić OVH pod względem obsługi i przede wszystkim oferty?? jeśli nie to prosił bym o zzamknięcie tematu

Link Cytuj

1
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Informatyka, Telekomunikacja
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia informatyczne i telekomunikacyjne
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi informatyczne i telekomunikacyjne