• Nie masz konta?
dodaj zlecenie stwórz wizytówkę dodaj usługę
Wszystkie tematy  »  

Hosting godny polecenia.

(obserwuj)
Pierwsza strona Poprzednia strona 1  |  2   z  2

linuxpl.com :) Dobre parametry, swietny kontakt via mail, gg, chat. Dość tani. Polecam!

Link Cytuj

0
k_mazu

Osobiście mam sporo doświadczeń z firmami hostigowymi:

- az.pl - nie polecam, częste pady i problemy z wydajnością,
- hostings.pl - nie jest tanio ale porządnie, choć była jedna wpadka - przywrócony został backup zrobiony 7 dni wcześniej, kilkaset postów poszło w niepamięć, serwery w PL 
- nazwa.pl - dobre jeśli stawiamy stronę dla firmy i nic więcej, serwery w PL 
- home.pl  - podobnie, serwery w PL
- iq.pl - nie jest tanio ale w miarę solidne, ale autorski panel pozostawia wiele do życzenia, serwery w PL 
- proste.pl - to samo co IQ, tylko dla mniej wymagających klientów

- linuxpl.com - atrakcyjne ceny, dobre parametry i dobry kontakt z adminami, serwery głównie w Niemczech, ale pingi akceptowalne

Obecnie posidam kilkadziesiąt domen na kontach w linuxpl.com ale zdecydowałem, że przenosię to na własne serwery. Oczywiście to większy wydatek, ale jest najlepsze rozwiązanie, zwłaszcza jak mamy dedykowane aplikacje internetowe i chcemy mieć pełen dostęp do zasobów i konfiguracji serwera.

Link Cytuj

0
Revolti

Wiem, że zareklamuję sam siebie (przecież nie ukrywam avatara ), ale moim zdaniem mamy hosting na miarę. Zresztą sami sprawdźcie www.revolti.pl - więcej niż CMS z hostingiem w cenie

Link Cytuj

0

Polecam http://linuxpl.com/ , jest tanio i  duży wachlarz usług :)

Link Cytuj

0

Biorąc pod uwagę www.nazwa.pl i www.home.pl to z pewnością bardziej polecam home.pl  z powodu większych możliwości jakie dają. Panel administratora, który otrzymujemy chodźby po zakupie domeny to ustawienia są o wiele prostsze niż w nazwa.pl

Dodatkowo dostajemy zawsze możliwość utworzenia subdomeny co jest wielkim plusem. Aby otrzymać takie coś w konkurencji to trzeba zapłacić za odpowiedni pakiet większe pieniądze.

Hosting WWW to powiem, że nie nażekał bym nawet w nazwa.pl - łącze mają szybkie i nie ma problemów z szybkim dostępem do własnej witryny. Jeżeli ktoś zakłada forum, sklep czy portal gdzie wchodzi bardzo duża ilość ludzi to nie bierzcie serwerów WWW tylko w tym przypadku potrzebny jest serwer dedykowany. Oczywiście na takim też nie można oszczędzać lecz w przypadku stron to najważniejsze jest łącze.

Serwery dedykowane to tylko w www.ovh.pl - zero problemów, dostęp 24/7. A firmy, której nie polecam to www.livenet.pl - częste utraty łączności, przebolałem z nimi 7 miesięcy i szczerze nie polecam.

Link Cytuj

0

Hejże, szukając czegoś trafiłem też tutaj - ja polecam GłowaNet 

Korzystam z ich usług do stron i sklepów. Zawsze pomogą, gdy będą pytania, nawet w dziwnych godzinach przez 7 dni w tygodniu. A do tego gwarancja odpowiedzi i działania hostingu. Zresztą, wystarczy wziąć na 2 tygodnie za darmo do testowania, no i tylko spojrzeć na świetne ceny i parametry.

Ewentualnie jest też gigant: DomenyPL, który na początek oferuje za zero złoty hosting.

Link Cytuj

0
studio-rimm

Prywatne projekty i strony moich klientów trzymam w UnixStorm.org. Firma ze stabilną pozycją na rynku, wspaniały support techniczny i do tego dobre warunki cena/jakość dla kont typu Reseller.

Osobiście przerabiałem już wiele firm takich jak linuxpl.com, securityhost.pl, group5.pl, nazwa.pl, home.pl, ale nigdzie nie spotkałem się z takim podejściem do klienta jak w US.

Gorąco polecam.

Link Cytuj

0
IKorekI

Ja swoje strony utrzymuje na superhost .pl od kilku lat i jestem zadowolony.

Link Cytuj

0

Ja postawiłem na serwery nazwa.pl i jestem zadowolony. Tak jak wcześniej padło zdanie o blokowaniu skryptów, a raczej bugów obciążających serwer to dobre rozwiązanie. Sam raz miałem wtopę przy tworzeniu skryptu źle licznik ustawiłem w pętli na skutek czego pętla leciała w kółko a strona wisiała. Więc nie widzę nic złego w takiej praktyce netartu. Jak umiesz programować to żaden hosting nie będzie straszny. Pzdr

Link Cytuj

0
czarna_ewa
Waldek18_2006:

Biorąc pod uwagę www.nazwa.pl i www.home.pl to z pewnością bardziej polecam home.pl  z powodu większych możliwości jakie dają. Panel administratora, który otrzymujemy chodźby po zakupie domeny to ustawienia są o wiele prostsze niż w nazwa.pl

Dodatkowo dostajemy zawsze możliwość utworzenia subdomeny co jest wielkim plusem. Aby otrzymać takie coś w konkurencji to trzeba zapłacić za odpowiedni pakiet większe pieniądze.

To w nazwa.pl nie można utworzyć subdomeny?

Link Cytuj

0
Alex_Katowice
manienia:

home rządzi :)

potwierdzam

doskonały kontakt i helpdesk, w ciągu 3 lat tylko jeden problem z sql-em (przez godzinę), jedynie ostatnio nieco spaprali panel zarządania - troszkę się trzeba naszukac na początku ...

Link Cytuj

0

Polecam artykuł  http://antyweb.pl/home-pl-czyli-jak-marna-komunikacja-psuc-sobie-reputacje/

Raczej nie jest pochlebny o komercyjnych zastosowaniach :)

Link Cytuj

0

linuxpl.com

Mam u nich serwer dedykowany i trochę małych kont. Kontakt z adminami rewelacyjny.

Serwery są w niemczech, ale wolę serwer w niemieckiej serwerowni niż w polskiej piwnicy ;)

Link Cytuj

0
rafciowit
yazeer:

ja polecam serwis www.cba.pl

korzystam sam już od dłuższego czasu i póki co nie miałem żadnych problemów.

Hosting oczywiście darmowy.

mam podobne doświadczenia, dużo plusów, spora pojemnośc i darmowe serwery

Link Cytuj

0

Dobrym wyborem jest pakiet 

<a href="http://mariuszfr.hostthenprofit.com/pl/">HTP</a>
Daje pełen wachlarz narzędzi w jednym miejscu.

Link Cytuj

0
gnom8886

Zdecydowanie polecam hosting w linuxpl. Sam posiadam tam hosting od 4 lat i nie miałem jeszcze ani jednego problemu z różnego rodzaju serwerami od nich. Nawet na serwerze wirtualnym dostępny jest dość szeroki wachlarz konfiguracji ustawień PHP.

Link Cytuj

0
Pierwsza strona Poprzednia strona 1  |  2   z  2
Najpopularniejsze grupy w kategorii: Forum Informatyka, Telekomunikacja
Najnowsze zlecenia w kategorii: Zlecenia informatyczne i telekomunikacyjne
Najnowsze usługi w kategorii: Usługi informatyczne i telekomunikacyjne